Baba emlékőrző, a fontos pillanatok megörökítője

Baba emlékőrző, a fontos pillanatok megörökítője

A mindennapok során számos olyan pillanat van, amelyeket érdemes megőrizni az emlékeinkben. Azonban a memóriánk nem annyira megbízható, mint amennyire szeretnénk, és emiatt sok emlék feledésbe merül. Pontosan ezért érdemes rögzíteni a legfontosabb pillanatokat. Erre nyújt lehetőséget a baba emlékőrző.

A minőséget és elégedettséget garantáló Bögreguru oldaláról beszerezhető baba emlékőrző ajándék segítségével megőrizhetőek a fontos pillanatok. Legyen szó a kicsi első mosolyáról, rajzáról, születésnapjáról vagy éppen a keresztelőjéről. Ráadásul tökéletes dísze is lesz az otthonnak, illetve nagyszerű ajándék.

Nemcsak kreatív, hanem hasznos meglepetés is

A legfontosabb, szívünknek kedves pillanatokat nemcsak megélni kell, hanem meg is kell örökíteni valamilyen formában, hiszen gyorsan elmúlnak. A baba emlékőrző erre kiváló megoldást nyújt. Nemcsak kreatív, hanem szórakoztató és hasznos ajándék is. 

A gyermek első évében olyan gyorsan változnak a dolgok, hogy nehéz követni. Ötletes megoldás lehet például, ha a piciről az első évében minden hónapban készít a szülő egy fotót, és ezeket a képeket helyezi egymás mellé téve a keretbe. Később erre a baba emlékőrzőre pillantva lehet látni, hogy a csöppség mennyit fejlődött, nőtt, változott az első 12 hónapban. Egy efféle meglepetés évek múlva is mosolyt fog csalni a családtagok arcára.

Az elkészítése sem bonyolult

A legfontosabb eseményeket nem lehet újra átélni ugyanolyan formában és ugyanolyan érzésekkel. Ezért is hasznos az emlékőrző. Igazán egyedi ajándék, hiszen különböző stílusú változatok közül lehet választani. Ezáltal mindenki könnyen megtalálja azt a típust, amely megfelel az igényeinek. Mindemellett természetesen a képek is egyedivé teszik a végeredményt. 

Az emlékőrző két méretben kapható: A4 (21x29,7 cm) és A3 (29,7x42 cm). A keret színe lehet fehér és fekete, tisztítása portörlővel ajánlott. Továbbá nem szabad közvetlen napfénynek kitenni a megfelelő tartósság érdekében. A baba emlékőrző ajándék elkészítése nem bonyolult, a folyamat gyors és egyszerű, csupán néhány lépésből áll, szinte gyerekjáték. Mindenki egyszerűen össze tudja állítani. 

A baba emlékőrző ajándék megrendelésének lépései 

Első lépésként ki kell választani a képeket, szövegeket, feliratokat és idézeteket, amelyek a termékre kerülnek. Érdemes alaposnak lenni ennél a feladatnál, vagyis szánjunk rá elég időt. Fontos, hogy a képek élesek, jó minőségűek, és a színvilágot tekintve is megfelelőek legyenek. Ezt követően a falikép kiválasztására kerül sor. A “Szerkessz meg!” felirattal rendelkező termékek esetén mindent a helyére kell igazítani. 

Ezt követően nincs más hátra, mint a kosárba tenni a terméket, és leadni a rendelést. A szállítás körülbelül 1-2 napot vesz igénybe. A Bögreguru 100%-ban magyar webáruház, a csapatának minden tagja szívvel-lélekkel dolgozik, számukra a vásárló az első. Szóval a minőség mellett az elégedettség is garantált.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.