LoL: Ezzel a kombóval az őrületbe kergetheted az ellenfeleket

LoL: Ezzel a kombóval az őrületbe kergetheted az ellenfeleket

Először természetesen csak normál mérkőzéseken érdemes adni ennek a kombónak egy esélyt.

Javában zajlik a 14. rangsorolt League of Legends-szezon, amelyben érdemes megpörgetni a mérkőzéseket, mert önmagától nem lesz Challengerben a fiókod. A "full tryhard" napok mellett azonban figyelmet kell fordítani arra is, hogy néha tényleg csak a szórakozást helyezd előtérbe, ahol a részvétel a fontos, nem feltétlen a győzelem. Ez nem azt jelenti, hogy trollkodd le az összecsapást, hanem próbálj ki valami szokatlant, váratlant, amire sem a csapattársak, sem az ellenfelek nem számítanak. Következzen egy őrült LoL-os kombináció, főszerepben Báránnyal és Farkassal.

Ezeket olvastad már?

K

Kindred jungle Teleporttal?!

A koncepció lényege, hogy a karakter végső képessége, azaz A béke szigete hatása több ideig tart, mint ameddig a hős elnyomja a Teleport idézői képességet. Ez azt jelenti, hogy ha nem kap TP-t megszakító CC-t Kindred, akkor 100%-ban képes elmenekülni az összes szorult helyzetből, mivel az ulti közben nem lehet egyetlen karakter életerejét sem lecsökkenteni 1 alá. Természetesen nem garantált, hogy sikerül elsőre eljátszani ezt a remek interakciót, ugyanis tényleg jól kell időzíteni a TP + ultit. 

Azért nem érdemes rankeden TP + Smite Kindred dzsungelt játszani, mivel semmi sem garantálja, hogy az ellenfélben nem lesz legalább 5-10 olyan CC, ami megszakítja a teleportálást. Bár halhatatlan Kindred A béke szigetében, nem immunis arra, hogy arcon dobja őt pl. Nautilus egy hatalmas vasmacskával.

Te milyen furcsa, szokatlan, de mégis működő kombinációkat ismersz a LoL-ban? Melyik a kedvenced?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.