LoL: Megtörtént a csoda, durrant egy pentakill az El Clásicón

LoL: Megtörtént a csoda, durrant egy pentakill az El Clásicón

Két olyan esemény is történt, amely miatt emlékezetes volt a tegnapi meccsnap.

Egyetlen mérkőzés van már csak hátra az LEC 2024-es téli szezonjának alapszakaszából. A legfontosabb eldöntendő kérdésekből már csak egyetlen egyet kell megválaszolni. Vagy a GIANTX, vagy a Rogue nem folytathatja tovább a küzdelmeket, valamelyik együttes csatlakozik a Karmine Corphoz a kiesők között. 

Megszerezte a várva várt győzelmet a Karmine Corp, csoda történt!

Ahhoz a KC-hez, amelyik nem nyeretlenként szenved tovább az EMEA-régió topligájában. Bo vezetésével kifejezetten látványos és szórakoztató játék mellett sikerült a franciáknak térdre kényszeríteni az SK Gaminget. Lehet a sorozatban elszenvedett hét (!) vereség kellett ahhoz, hogy egymásra hangolódjanak kezdőötös tagjai, lehet egyszerűen az SK nem készült fel eléggé a sereghajtóból. Ami biztos, hogy még mindig hatalmas a szakadék az újonc klub és az éllovasok között. Ennek a leküzdésén kell majd a következő hetekben dolgoznia az edzői csapatnak, mert tavasszal már el kell kezdeni az együttesnek a bajnoki pontok gyűjtögetését.

Újabb pentakill, ezúttal az El Clásicón

A hét kiemelt mérkőzése természetesen a Fnatic és a G2 Esports örökrangadó újabb fejezete volt. A hatalmas várakozás nem volt véletlen, ugyanis mindkét csapat a középmezőny elejében foglal helyet. Végül a G2 akarata érvényesült, a győzelmet megkoronázta Hans Sama karrierjének harmadik pentakillje, amit a profi mezőnyben szerzett. Varusszal nem lehetett őt megállítani, de meg kell dicsérni Noah-t, aki Lucianjével egyáltalán nem veszett el a Riftben. A látványos megmozdulásokat Caps szállította, kifejezetten jó formában van a nyugati LoL valaha volt legjobb idézője.

Ma rögtön a RGE vs GX kiesési rangadóval indul a meccsnap, amelyik csapat nyer, az a rájátszásban folytathatja tovább, a vesztes a nézőtérről követheti csak az eseményeket.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.