BATTLE PASS-KÜLÖNKIADÁS DŰNE: MÁSODIK RÉSZ – ELJÖN A VÉGZET

BATTLE PASS-KÜLÖNKIADÁS DŰNE: MÁSODIK RÉSZ – ELJÖN A VÉGZET

A Dűne-sorozat a Dűne: Második résszel tér vissza a filmvászonra március 1-jén, és a World of Tanksben is folytatódik.

Hősei és gazfickói – Lady JessicaGurney Halleck és Rabban – most már harckocsizóként is bevethetők. A Dűne: Második rész – Eljön a végzet Battle Pass-különkiadás előrehaladási jutalmai egy sor olyan Dűne témájú tárgyat kínálnak, amelyek éppoly értékesek, mint a fűszer maga. Ráadásul az esemény során megvásárolhatsz egy VIII-as szintű prémium harckocsit is a távoli jövőből.

A távoli jövő harckocsija

A fejlett technológiájú Mittlerer Kpz. Pr. 68 (P) különleges csomagokban érhető el. Légrugós felfüggesztési rendszerének köszönhetően a maximális lövegsüllyedése alacsony sebességnél -9°, így a harckocsi egy igazi dűnespecialista, ami remekül jön a terepre alapozó játék során. A lövege erős, átütő és pontos, így pusztító erejű csapásokat mérhetsz vele. A Mittlerer Kpz. Pr. 68 (P) ráadásul a futurisztikus Arrakis szele 3D-stílussal érkezik, amelynek egyedi látványeffektusai a játékban semmihez sem hasonlítható járművé varázsolják.

A Mittlerer Kpz. Pr. 68 (P) egy félelmetes 120 mm-es löveggel van felszerelve, így egy erős sebzésosztó a csatatéren. A magas, 230 mm-es páncélátütésével még a legjobban páncélozott tankokat is képes átütni, hogy pusztító 400 életerőnyi sebzést okozzon minden egyes lövéssel. A rövid, 2 másodperces célzási ideje a halálos, 0,33 méteres pontosságával kombinálva veszedelmes mesterlövésszé teszi ezt a tankot, amely elit céllövőként szedi le az ellenségeit nagy távolságból.

A Mittlerer Kpz. Pr. 68 (P) a domborzat terén is tartogat taktikai előnyt. A fejlett légrugós felfüggesztés azonnal működésbe lép, amint a sebessége 30 km/h alá csökken, megdöntve a járműtestet és 5-9 fok közé növelve a lövegsüllyedési szöget. Fordítsd előnyödre a tájat, alkalmazd a „hull-down” taktikát, és aknázd ki ezt a tulajdonságot!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.