125 éves a híres német gyártó, most ajándékot ad egyes termékei mellé

125 éves a híres német gyártó, most ajándékot ad egyes termékei mellé

Szigorúan véve még a XIX. században, 1899-ben indult világhódító útjára egy márka, amely ma már nagyon népszerű, hiszen minőségi termékei vannak. Az első háztartási eszközük egy tejcentrifuga gép volt, innen fejlődtek tovább.

Ha azt mondjuk, Miele mosógép, bizonyára mindenki tisztában van vele, milyen minőségről beszélünk. Nem is csoda, hogy a vállalat a mai napig nyereséges, közkedvelt. Nézzük, milyen módon kedveskednek vásárlóiknak az ünnep kapcsán!

A gyártó rövid története

A céget 1899. július 1-jén alapította Carl Miele és Reinhard Zinkann egy kis német községben. Első termékük egy kézzel hajtható tejcentrifuga, valamint egy vajköpülő volt. Később azonban újabb gyártmányok kerültek sorra: a híres mosógépük első változata 1901-ben került a boltokba. 1910-ben már ők lettek az első számú mosógépgyártók Németországban.

1911-től elektromos motorral rendelkező mosógépek gyártásába kezdtek, a készülék már centrifugázni is tudott. A korai gépek még az üzemek, ipari vállalatok számára készültek, az 1950-es évek elején kerültek csak be a lakásokba is. Az akkori termékek már árammal működtek.

A porszívókkal 1931-ben jelennek meg a piacon, ezek is változáson mennek át, mire az 50-es években a háziasszonyok előszeretettel használják őket a padlószőnyeg takarításához.

A mosogatógépek 1963 óta vannak jelen a gyártó életében, hamar népszerűek lesznek ezek is. Az első modell is már beépíthető, 12 terítéket tud elmosogatni. Aztán jön sorra a többi újdonság: a beépíthető tűzhelyek, sütők, hűtő- és fagyasztószekrények, kávéfőzők és a szárítógép.

A cég jelmondata végig változatlan: Immer Besser – azaz mindig jobban! Nem véletlenül számítanak vezetőnek a háztartási gépek piacán!

125 év – jelentős ajándékok

A cég megalapításának 125. évfordulóját a Miele különleges módon ünnepli. Piacra dobták a 125 Edition és 125 Gala Edition termékeiket, amelyekhez egyes esetekben ajándék is jár. Van, hogy a kiegészítőket kapjuk a gépek mellé ingyen, van, hogy a garancia hosszabbítható meg 125 héttel. Az oldalukon lehet tájékozódni a kedvezményekről.

Mosogatógépek, porszívók és kávéfőzők közül is választhatunk. Lesznek olyan termékek is, amelyek exkluzív matt fekete színben kaphatóak majd. Jól tudjuk, hogy a márka nemcsak azért tudott talpon maradni ennyi éven át, mert a legmagasabb minőségűek az eszközeik, hanem azért is, mert a dizájn is tökéletes minden esetben. Valamennyi produktum ergonomikus és energiatakarékos is.

Innovatív megoldásokkal is szolgálnak

Aki új terméket szerez be a fent említett áruházból, az mindenképp töltse le a kifejlesztett applikációt is a telefonjára, hiszen számos segítséget kaphat a gépek működtetésével kapcsolatban.

A Miele App új funkciókkal bővült az évforduló kapcsán, így például elérhetők benne környezetbarát tippek is, a fogyasztási dashboardon pedig otthonunktól távol is nyomon követhetjük a gépek munkáját, fogyasztását.

A különleges 125 Edition és 125 Gala Edition termékek már elérhetők a webáruházban!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.