Biztonságos és sérülésmentes szállítás légpárnás borítékban

Biztonságos és sérülésmentes szállítás légpárnás borítékban

Ha nem lennének érzékszerveink, akkor nem láthatnánk a környezetünk szépségeit, nem hallhatnánk a minket körülvevő világ lágy vagy harsogó hangjait. A szaglás ma már talán kevésbé életbevágó, mégis a csábító fogások kellemes, magával ragadó illata utolérhetetlen, ugyanez elmondható az ízlelésre és az ízekre is. A tapintással pedig még ma is rengeteg információhoz juthatunk. Ha például két borítékot kézbe veszel és megtapogatsz, akkor azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy egy párnázott borítéknak sokkal jobb a tartása.

Védelmet ad az ütések, rázkódások és egyéb külső hatások ellen

A Relatív-A Kft. légpárnás borítékai között például olyan kiegészítőket vásárolhatsz, amelyeket légbuborékos műanyag fóliával béleltek ki. Ez a ma már nagyon elterjedt anyag, a légbuborékos fólia általában polietilénből készül. Igazán remek védelmet ad mindenféle, a borítékban szállított tárgynak vagy dokumentumnak. Meggátolja, hogy ezek könnyen megsérüljenek, hiszen a buborékok közötti levegő hatékonyan képes megvédeni ezeket az ütésektől, rázkódástól és egyéb külső hatásoktól.

Természetesen vannak ezenkívül még olyan borítékok is, amelyeket egyéb anyaggal, például habbal vagy papírral bélelnek, de napjainkban már a leggyakoribb és legköltséghatékonyabb megoldás a légbuborékos fólia használata ehhez. 

Könnyű és gazdaságos a használata

Az első bélelt borítékokat a XIX. század közepén kezdték el használni. Ebben az időben már nem csak a koronás főknek és az előkelőségeknek volt fontos a levélküldés biztonsága és a diszkréció. Teltek-múltak az évtizedek, s a párnázott borítékok népszerűsége nem csökkent. Majd megjelent az öntapadós lezárást lehetővé tévő technológia is, és egyre változatosabb boríték bélésanyagokat kezdtek el használni. A párnázott boríték tehát máig nem ment ki a divatból.

Tudtad, hogy a légpárnás, buborékos vagy pukkantós fólia néven is ismert bélésanyagot eredetileg teljesen más szerepkörben képzelték el a feltalálói? Tapétaként született, de aztán nagyon kedvelt csomagolóanyag lett belőle. Ez nem véletlen, hiszen a kényesebb, sérülékenyebb dolgok becsomagolásához és szállításához ez a remek anyag tökéletes választás.

Kis súly, hatalmas védelem

Nem véletlenül kedvelik mind a csomagolás, a csomagküldés területén a légpárnás borítékokat. Nem mindegy ugyanis, hogy mennyibe kerül a kiválasztott csomagolóanyag és milyen plusz súlyt kell miatta fizetni a szállítmányért. A buborékfóliával párnázott borítékoknak igen csekély a súlya, ám hatalmas a védőképessége. Ez a kombináció hatalmas versenyelőnyt jelent.

Ha te is biztonságban akarod tudni a küldeményeid a szállítás során, és azt szeretnéd, hogy azok sérülésmentesen jussanak el a rendeltetési helyükre, akkor a Relatív-A Kft. webáruházban is széles mérettartományban beszerezhető párnázott borítékokat válaszd.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.