Meglévő medencéhez utólag is választhatsz polikarbonát tetőt!

Meglévő medencéhez utólag is választhatsz polikarbonát tetőt!

Egy saját kerti medence nagy öröm és remek kikapcsolódást nyújt, ugyanakkor a karbantartása sok időt, energiát és pénzt felemészt, és a legtöbb tulajdonos szívesen megúszná ezt a feladatot. 

Nem kell, hogy minden idődet a medence tisztítása vigye el, és akkor sincs veszve semmi, ha már évek óta a kerted dísze, hiszen a professzionális polikarbonát fedés utólag és minden méretű és alakú medencére elkészíttethető. 

Csak a földbe süllyesztett medencék nyújtják azt a luxust, amire mindannyian vágyuk, ezeknek a partjára fekhetünk ki napozni, illetve ugorhatunk onnan fejest a vízbe, az ideiglenes merev és puha falú medencék esetében ez nem lehetséges. És ha már a saját uszodát megvalósítjuk, a fedésről se feledkezzünk meg, kérj ajánlatot a Polikingtől!

Az exkluzív megjelenés fokozható

Egy saját kerti medence maga a luxus, irigyelt építménye a kerteknek, de az exkluzivitása tovább fokozható, ha dekoratív és a karbantartást megkönnyítő, a biztonságot növelő medencefedéssel látjuk el. Többféle polikarbonát tető közül választhatjuk ki a nekünk tetsző és a környezethez illő változatot, dönthetünk szögletes vagy íves, cellás vagy tömör, üvegszerű alternatíva mellett. 

De a fedések nemcsak esztétikailag emelik a medence színvonalát, hanem a fenntartását, tisztítását is megkönnyítik, ugyanis távol tartják a szennyeződések nagy részét, gátolják az algásodást, megszüntetik az éjszakai párolgást. A vízkezelés vegyszerigényét is csökkenti, ha tetővel látjuk el. 

Tető az igényeidhez

Amikor egy családi ház stílusáról, megjelenéséről döntünk, az hatással lesz a környezetére is, a kert kialakításáról is ennek függvényében hozunk döntést, és a kültéri medencét is az alapján építtetjük meg. 

A medencefedés tekintetében is van választási lehetőségünk, a klasszikus íves tetők szinte bármilyen stílushoz és környezetbe nagyszerűek, modern, minimalista környezetbe viszont inkább a szögletes, alacsony vagy szuper alacsony változatokat ajánljuk. A használat függvényében szavazhatunk kényelmes oldalajtóval rendelkező magasabb fedésekre, amelyek zárt állapotban is lehetővé teszik a fürdést és az úszást.

Utólag is minden típusú medencére

Akkor sincs veszve semmi, ha meglévő medencére szeretnél polikarbonát fedést, ugyanis szinte minden méretű és alakú süllyesztett változatra elkészíthető. Az általad  kiválasztott típusú 10 vagy 4 mm vastag polikarbonát lemez extra erős alumínium vázra kerül, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, UV- és viharálló, alaktartó, így élettartama alatt megőrzi nagyszerű megjelenését. A tető mozgatása könnyű, a szegmensek a medence egyik végébe, egymásba tolhatók.

Tudtad, hogy a polikarbonát lemez sokkal ellenállóbb, mint az üveg? Törhetetlen és akár egy felnőtt súlyát is kibírja, így ha véletlenül rálépsz, nem sérül meg, és biztonságban tudhatod a gyerekeket is. 

Mielőtt döntést hozol, nézd meg valamennyi típust, ismerd meg az előnyeiket, inspirálódj, és ha ezek után is tanácstalan vagy, kérd szakemberek segítségét!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.