Tökéletes választás a kikapcsolódásra: a felfújható matrac

Tökéletes választás a kikapcsolódásra: a felfújható matrac

Egyértelműen megérkezett a jó idő, a meleg hétköznapok, ami azt jelenti, hogy a legtöbb szabadidős programot el lehet kezdeni szervezni, ráadásul most már a vízpartra is mehetünk. Lassan beköszönt a strandröplabda, strandfoci szezonja, ha pedig két mérkőzés között lazítani akarunk, akkor jó, ha van a közelben egy felfújható matrac.

Matrac, mint reklámajándék

A Zefi Reklámajándék tengerpart, nyaralás kategóriájában is megtalálhatjuk ezeket a kiegészítőket. Nem hiába érhető el belőle többféle változat, mivel az egyik legnépszerűbb választásnak bizonyul, ha strandkiegészítőről beszélünk. 

A nagy melegben, ha ki akarunk kapcsolódni vagy már éppen eleget fociztunk, röplabdáztunk, akkor a matracra nyugodtan kifeküdhetünk. Sőt, még az sem feltétlenül szükséges, hogy a vízbe rakjuk, mivel sokkal kényelmesebb ezen feküdni, mint szimplán a homokban.

Könnyedén elfér minden táskában, de akár a kezünkben is vihetjük. Mindössze pár perc felfújni, kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes relaxálást nyújt. Nemtől és korosztálytól függetlenül adhatjuk ajándékba. Promóciós kampányok szerves részét képezheti egy-egy felfújható matrac, mivel tökéletes felületet ad arra, hogy a cég logóját, megjelenését vagy emblémáját elhelyezzük rajta. 

Ráadásul nagyon hasznos funkciói is vannak amellett, hogy bármikor ráfeküdhetünk napozni. Ha valaki például most tanul úszni, akkor tökéletes támasztékot nyújt a vízben. Nagyon strapabíró, így találkozhatunk olyan termékkel is, amin egyszerre akár több személy is elfér.

Ezért is számít ideális ajándéknak, mivel mindenki tudja, hogy mire kell használni, nyaralni, vízparton mindenki szeret lenni, felfújható matracból pedig egyszerűen sosem elég.

Céges rendezvényekről sem maradhat le

Ha egy családi napot, csapatépítőt vagy kitelepülést tervezünk például a helyi strandra, vagy éppen a Balatonhoz, akkor mindenképpen be kell tárazni egyedi felfújható matracból. Emellett azonban sok más kiegészítő és hasznos eszköz közül válogathatunk még. Nem maradhat ki a strandszék, strandlabda és a céges logóval ellátott törölköző sem.

Akár egy komplett ajándékcsomagot is összeállíthatunk, amelyekben csak ilyen, kifejezetten a vízparton használatos kiegészítők szerepelnek.

Miért hatékony ajándék a felfújható matrac?

Ha a promóciós termékek között válogatunk, akkor mindenképpen olyat kell keresni, amit többször is lehet használni, valamint különböző pozitív emlékeket lehet hozzá párosítani. Egy nyaralás, vízparti kikapcsolódás mindig feledhetetlen. Ekkor pihenjük ki az egész év fáradalmait, sok időt töltünk a családdal és a barátokkal. A cég pedig jelen lehet egy logózott felfújható matrac segítségével, amin aztán mindenki kipihenheti magát vagy éppen a játékok központi szereplője válhat belőle.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.