Itt a Star Wars Outlaws előzetese, és megjelenési dátumot is kaptunk

Itt a Star Wars Outlaws előzetese, és megjelenési dátumot is kaptunk

Készen álltok egy gigantikus űrkalandra?

Nagyon régóta vártunk erre, és most végre elérkezett a pillanat. Az Ubisoft közzétette a Star Wars Outlaws előzetesét, amely minden idők legelső nyílt világú Star Wars-játéka. A kaland során időben a The Empire Strikes Back és a Return of the Jedi eseményei között találjuk magunkat. A játékban Kay Vess bőrébe bújhatunk, és szabadon fedezhetjük fel a messzi-messzi galaxis különböző bolygóit. Főhősünk egy feltörekvő gazember, aki hű barátja – Nix – társaságában küzd azért, hogy meglelje a szabadságot, és egy új élet megkezdéséhez szükséges eszközöket. Tetteinknek, csak a lelkiismeretünk szab határt, lopj, csalj, hazudj, harcolj, és járj túl a galaxis legelvetemültebb bűnszervezetének tagjain.

Az alábbi közel 3 perces előzetes betekintést nyújt a Star Wars Outlaws szinte minden elemébe, és garantáltan már most úgy beszippant, hogy többszöri újranézés után is ezen fog járni az eszed.

Ahogy lenni szokott, a videóhoz egy megjelenési dátumot is kaptunk. Az időpont pedig közelibb mint gondoltuk, hiszen úgy tűnik, hogy már augusztus 30-ától belevethetjük magunkat a kalandba. Emellett sem lesz hiány újdonságokból, ugyanis mindeközben kiderült, hogy a fejlesztők javában dolgoznak a KOTOR Remake-en, valamint hamarosan érkezik PC-re a Star Wars: Galaxy of Heroes, ami eddig csak a telefonokon volt elérhető. De hát mind jól tudjuk, hogy a Star Wars-ból sosem elég.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár