Közepesen ismert streamer szeretnél lenni? - Most ingyen azzá válhatsz

Közepesen ismert streamer szeretnél lenni? - Most ingyen azzá válhatsz

Néhány napig ingyen megszerezhetjük a Streamer Life Simulatort!

A streamerek élete csak játék és mese, ugye? Hiszen bárki meg tudná azt csinálni, amit Nessaj, amit a TheVR, amit bLYYY vagy éppen Zsozeatya csinál, igaz? Na hát most itt a lehetőség, költekezés és felelősség nélkül kipróbálhatod magad streamerként, ráadásul még nyersz is magadnak egy játékot, teljesen ingyen. Persze nem 5 perc lesz míg letaszítod Nessajt a közepesen ismert videósok és streamerek trónjáról, de azért megpróbálhatod, hála a Fanaticalnak.

Néhány nap erejéig ugyanis teljesen ingyen behúzható a legendás Streamer Life Simulator, amit anno még Nessaj is kipróbált. Gyakorlatilag a nulláról, egy koszos kis szobából építhetsz magadnak streamer-birodalmat, hogy aztán te lehess az új MrBeast és az új TheVR. Persze ahogy az a hasonló szimulátoroknál már megszokott, ez a játék sem viszi túlzásba a komolyságot, sem a minőség, sem a tálalás terén. De legalább rettentően vicces, az vitathatatlan.

Az ingyenes Streamer Life Simulator április 23-ig elérhető a Fanatical oldalon!

Ha pedig ingyen játékok, akkor ne feledkezz meg az Epic Games kínálatáról sem. Ott most a Ghostrunnert szerezheted meg, 12 ezer forint helyett egyetlen forint elköltése nélkül.

Kövess Minket!



Gamer szótár