Közel 15 000 forintnyi játék vár arra, hogy jövő héten ingyen átvegyük az Epictől

Közel 15 000 forintnyi játék vár arra, hogy jövő héten ingyen átvegyük az Epictől

Újabb komoly csomag ütheti a markunkat, csupán pár kattintásért cserébe.

Az Epic Games hétről hétre kiváló ajándékokkal halmaz el bennünket, még szerencse, hogy a könyvtárunknak nincsen maximális kapacitása. Jelenleg is két szuper címet húzhatunk be a The Big Con és a Town of Salem 2 személyében, azonban mostanra már arra is fény derült, hogy ezeket a játékokat pontosan mik is váltják majd. Csütörtöktől két újabb alkotást vehetünk a birtokunkba, melyekről alább bővebben beszámolok.

Ezeket olvastad már?

 INDUSTRIA 

Nem sokkal a hidegháború vége előtt járunk, és Kelet-Berlinből egy párhuzamos valóságba kerülünk, ahol egy eltűnt munkatársunk után kutatva kell megfejtenünk a sötét múltat ebben a titkos dimenzióban. Az INDUSTIRA egy 2021-ben megjelent lövöldözős játék, melyet alapjáraton 5 520 forintért vásárolhatnánk meg. Akik kipróbálták, többnyire pozitív véleménnyel vannak róla, így valószínűleg te sem fogsz csalódni az élményben, ráadásul semmit sem kockáztatsz vele, hiszen teljesen ajándékba kapod.

 LISA: The Definitive Edition 

A LISA: The Definitive Edition eddig csak konzolokon volt elérhető, azonban csütörtöktől megtalálható lesz az Epic Games kínálatában is, és ekkor rögtön ingyen le is csaphatunk rá, az eredeti 8 700 forintos ár helyett. A 2023-ban megjelent kiadás tartalmazza a LISA: The Painful RPG-t és annak folytatását, a LISA: The Joyfult. Összességében egy mókás, oldalsó nézetes RPG-ről van szó, amely egy kietlen pusztaságban játszódik. Kétség kívül rendkívül szórakoztató.

Kövess Minket!



Gamer szótár