Lehetséges Challengerig jutni Teemo ADC-vel?

Lehetséges Challengerig jutni Teemo ADC-vel?

Manco, észak-amerikai Teemo main Season 9-ben a dzsungel szörnyek, most pedig az alsó ösvényes lövészek rémálmává válva jutott egészen a legfelső rangba.

Ha fel kellene állítanunk egy rangsort, melyik LoL-os hősöket utálják a legtöbben, Yuumi, Shaco meg Zed mellé beférne még a Top 10-be Teemo is. Mindenki kedvenc leggyűlöltebb yordle-je általában a felső ösvényen szokta terrorizálni közelharci ellenfeleit vagy robbanó gombákkal szórja tele az Idézők Szurdokát, s bár ez sem áll messze Manco-tól, most egy új kihívást keresett magának, és az alsó ösvényre vitte Teemo-t. Manco-ról annyit kell tudni, hogy ő volt az a srác, aki Season 9-ben ugyanígy Teemo-val mászott ki challengerbe, csak akkor a dzsungelben csinálta azt.

“De komolyan, ezt a hős + pozíció [ADC] combo-t eddig soha nem csinálta senki és őszintén le vagyok nyűgözve, hogy mennyire könnyű elkezdeni és játszani, 75% győzelem-vereség aránnyal challengerben. Ez az eddigi legjobb climbom”

Teemo-t egyébként a Riot Games is a lövészekhez sorolja, Vakító Lövése (Q) pedig amúgy is alaptámadásokból sebző ADC-k rémálma.

“... Az ő [Teemo] játék stílusa amúgy is leginkább egy lövészére hasonlít. Illetve játszható AD vagy AP verzióban is attól függően mi kell a meccsbe, ettől nagyon változatos.” - tette hozzá Manco.

Az alaptámadásokkal sebző verzióban a buildet találati hatásokat és támadási sebességet adó tárgyak dominálják, kihasználva a fürge felderítő Méreglövedék (E) képességét. Ezzel szemben a varázslatokra építő buildben olyan tárgyakat találunk mint a Rosszindulat vagy a Liandry Gyötrelme.

Ha ti is szeretnétek Teemoval őrületbe kergetni az ellenfél ADC-jét, Manco készített egy angol nyelvű oktató videót, amit ezen a linken érhettek el.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.