Mélybe ránt Illaoi, a 2XKO legújabb karaktere

Mélybe ránt Illaoi, a 2XKO legújabb karaktere

Lehullott a lepel Illaoi-ról. Az első hős aki bemutatót kapott a Riot Games legújabb verekedős játékában, a 2XKO-ban.

A korábban már bemutatott karakterek mellé (Ekko, Darius, Ahri, Yasuo) érkezett most Illaoi, a Kraken Papnő. Pont mint a League of Legendsben, Illaoi itt is egy tank lesz, akinek ütései bár lassúak, annál nagyobbat sebeznek. Hasonlóan a MOBA-hoz a bilgewater-i papnő a 2XKO-ban is csápok leidézésével tudja erősíteni az amúgy is combos támadásait.

Illaoi képességei

Nem tudjuk még pontosan milyen gombokat kell majd a megfelelő sorrendben lenyomni, hogy használhassuk Illaoi képességeit majd a játékban, de a készítők adtak pár támpontot, hogy mégis mire számíthatunk.

A kraken papnő istene, Nagakabouros megveti azokat, akik belekényelmesednek életükbe, egy helyben állnak cél nélkül. Illaoi fő tematikája emiatt a folyamatos mozgásban maradás, fő sebzését a megidézett csápok adják.

Ezeket olvastad már?

S2 Speciális: Illaoi ezeket a képességeket tudja használni majd, hogy csápokat helyezzen el a pályán.

S1 Speciális: Illaoi az S2 Speciális képességekkel tudja irányítani csápjait, hogy lekövessék támadásait az ellenfélen. A csáp egészen addig meg fogja ütni az ellenfelet amíg elég közel vannak hozzá, de ha ez véletlenül nem lenne így, Illaoi-nak van módja arra, hogy egy csápot közelebb teleportáljon ellenfeléhez. 

Nagakabouros Haragja: Hasonlóan LoL-os ultijához, Illaoi hatalmas csápokat helyez a pályára, azok a csápok amik már lent vannak a pályán megnőnek. Ha a képesség castolása közben Illaoi-t vagy társát sebzés éri, az csápjai eltűnnek.

Összecsapó Hullámok: Illaoi S1 Szuper képessége megfogja az ellenfelét, majd a feje felett átdobva a földhöz vágja… Kétszer…

Lelki Próbatétel: Illaoi ultija egy középtávú képesség, ami lerántja ellenfele lelkét a mélybe, hogy Nagakabouoros ítéletet mondjon felettük. Tökéletes befejezése egy kombónak, ráadásul a mozdulat indításánál Illaoi érinthetetlenné válik.

A Riot célja nem az volt, hogy egy bábjátékos stílusú karakter formájában adják ki Illaoi-t, ezért a mozdulatait nem a csápok adják, azok könnyen elpusztíthatóak, egyetlen ütés elég ahhoz, hogy eltűnjenek a pályáról. A csápok adta bónusz sebzés jutalmazza azokat a játékosokat, akik képesek folyamatosan mozgásban tartani a karaktert és lent maradnak akkor is ha másik karakterünkre váltunk.

Ti mit gondoltok Illaoi-ról? Várjátok már a 2XKO-t?

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.