Leszólták, mégis letarolja mindenhol a Netflixet a Rebel Moon 2

Leszólták, mégis letarolja mindenhol a Netflixet a Rebel Moon 2

A kritikusok és a nézők is lehordták a filmet a sárga földig, mégis zabálják a streamingplatformon.

Zack Snyder legújabb koncepciója az volt, hogy a Rebel Moonnal a Star Wars babérjaira törjön, azonban ez még várat magára, mert már az első részt sem fogadta kitörő lelkesedés, legalábbis ezt állították a véleményvezérek és a nézők. A második aztán alig félévvel az első bemutatója után jött meg, de sokat nem javult a helyzet. A Rotten Tomatoes oldalán 15 és 52 százalékot, Metacriticen pedig 35 és 4.8 pontot kapott a kritikusoktól és a felhasználóktól, ami eléggé pocséknak számít.

Mindezek ellenére a Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő (Rebel Moon - Part Two: The Scargiver) hihetetlenül népszerűnek bizonyul a Netflixen. A rengeteg negatív vélemény nem akadályozza meg a rajongókat abban, hogy megnézzék az otthon kényelméből az új felvonást. Jelenleg a folytatás a Netflix első számú filmje világszerte. Ráadásul a Rebel Moon: 1. rész - A tűz gyermeke (Rebel Moon: Part One – A Child of Fire) szintén visszakerült a top 10-be, és jelenleg a harmadik legnépszerűbb film a streamingplatformon.

Ezeket olvastad már?

A sebejtő ott folytatja a történetet, ahol A tűz gyermeke abbahagyta, így tehát Sofia Boutella Kora és szövetségesei segítenek kiképezni Veldt békés lakóit, hogy leszámolhassanak a kegyetlen Birodalommal. Snyder nem is olyan rég úgy nyilatkozott, hogy rengeteg terve van még, hogy kibővítse a Rebel Moon univerzumát, de két hosszabb rendezői vágás is készül, amelyek R besorolásúak lesznek, és még a nyáron befutnak. Bár egyelőre semmi sem erősíthető meg, A sebejtő nyitva hagyta az ajtót egy esetleges folytatásra.

„Határozottan van egy történet a fejemben, ha tovább akarunk menni. Várjuk, hogy minden része megjelenjen a filmeknek, beleértve a rendezői vágást is. Valószínűleg addig elkészítek egy másik kisfilmet, mielőtt eldöntjük, mit kezdjünk a Rebel Moonnal. De izgatott vagyok és remélem, hogy folytathatom a Rebel Moon filmeket.” – fogalmazta meg gondolatait Zack Snyder.

Kövess Minket!



Gamer szótár