Ekkorra csúsztatták a Fortnite x Fall Guys együttműködést

Ekkorra csúsztatták a Fortnite x Fall Guys együttműködést

Belátható időn belül, de mégis a tervezettnél jóval később érkezik.

A múlt hónapban rántotta le az Epic Games a leplet arról, amit valójában már régóta sejtünk, hogy hamarosan érkezik a Fortnite x Fall Guys kollaboráció, melynek a keretében egy újabb móddal bővül majd a paletta. Azóta reménykedünk ebben, mióta az Epic lett a Fall Guys tulajdonosa, és egyre több szivárogtató hozakodott elő a témával. Úgy volt, hogy már heteken belül kipróbálhatjuk az Unreal Editorban készült crossovert, azonban váratlan módon most az egészet elcsúsztatták.

Az erről szóló hírt a hivatalos Fortnite Creators oldal egy X-bejegyzésben osztotta meg a közösséggel, melynek a szövegét alább olvashatjátok:

„Dolgozunk, hogy a Fall Guys karakterek készen álljanak a nagy Unreal Editor Fortnite megjelenésre, de egy kicsivel több időre van szükségünk ahhoz, hogy elkészüljünk velük. A karakterek 2024 nyarán már hullani fognak" – áll a bejegyzésben.

Habár a csúszás konkrét okát nem fedték fel, minden bizonnyal arról van szó, hogy tökéletes állapotban szeretnék elérhetővé tenni a módot, ahogy ezt eddig is megszokhattuk az Epic Gamestől. Valószínűleg a LEGO Fortnite-hoz, a Rocket Racinghez és a Fortnite Festivalhoz hasonló eredményt fogunk látni, ami könnyedén az év durranása is lehet a játékon belül. Mindkét cím egymagában is elképesztő sikernek örvendett, elképzelni sem tudjuk, hogy mit vihetnek véghez közös erővel.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár