Retteghet a World of Warcraft, jön egy új Trónok harca MMORPG

Retteghet a World of Warcraft, jön egy új Trónok harca MMORPG

Azonban a projektért felelős fejlesztőcsapat már most eltántorította a közösség egy részét.

Nem könnyű betörni az MMORPG piacára, hiszen nem elég, hogy a legismertebb képviselője a World of Warcraft – és hiába vergődik évek óta, mégis az egyik legmeghatározóbb alkotás ebben a műfajban –, de akadnak még olyan címek ezen kívül is, melyek be tudják szippantani az embert, ezért már alapból kevés az esély a sikerre. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor egy elég komplex játékot kell létrehozni, hogy felkeltse egyáltalán az emberek érdeklődését.

Ezeket olvastad már?

Ez úgy tűnik nem akadályozza meg az a Nexont, amely az Embark Stúdió égisze alá tartozik, és korábban a MapleStory kiadásáért felelt (ez egy ingyenesen játszható, 2D-s, oldalra görgethető, MMORPG), hogy előálljanak valami újdonsággal. Egy vadonatúj Trónok harca (Game of Thrones) koncepción dolgoznak, és találjátok ki milyen műfajban képzelik el Westeros csodálatos világát? Természetesen MMORPG-re gondoltak. A hírek szerint a játék északon, a Fal és Deres (Winterfell) közelében játszódik majd, és a sorozat szereplői is megjelennek benne, de nem az eredeti színészek – például Kit Harington – keltik majd életre őket a hangjukkal. Ehelyett új szinkronhangokat alkalmaznak, de törekednek majd arra, hogy hasonlítsanak az HBO színészeire ezen a téren.

A Redanian Intelligence információi szerint a fejlesztés alatt álló Trónok harca MMORPG sztorija valahol a 4. és 5. évad környékén játszódik. Az elmondások alapján Roose Bolton felügyeli Északot, Jon Snow és Samuel Tarly pedig a falon teljesít szolgálatot. Arról is beszámoltak, hogy a későbbi bővítések során további területeket is megnyithatnak majd a játékosok előtt, de ez egyelőre még nem biztos.

Állítólag lesz benne egy sztorikampány is, testreszabható karakterrel. Az is felmerült, hogy egy teljesen új főszereplőt kapunk, akit még nem láttunk korábban. Ugyan a Trónok harca játék izgalomba hozta a rajongókat, miután meghallották a Nexon nevét, elég hamar elfordultak a projektől, és a közösség nagyrésze szerint ebből nem sok jó sül majd ki.

Kövess Minket!



Gamer szótár