Leteszteltük: Így szerezz free LP-t egy kiskaput kihasználva

Leteszteltük: Így szerezz free LP-t egy kiskaput kihasználva

Ha te sem szeretnél LP-t bukni a játékot lefutó vagy béna csapattársaid miatt, akkor ez az apró trükk tuti segíteni fog majd a climbolásban!

Lassan két éve is már, hogy a Riot dzsungel szörnyek neve mögé bújtatta csapattársainkat a hősválasztás alatt, most viszont pár kiskaput kihasználva újra láthatóvá tehetjük játékostársaink nevét.

Lehet sokan nem is emlékeznek azokra az időkre, amikor szabadon nézegethettük csapattársaink profiljait a hősválasztás alatt, a harmadik féltől származó szoftvereink kiírták a lobby-ban játékosok győzelem-vereség arányát, milyen hőssel a legjobbak vagy éppen a legrosszabbak… Nem is volt olyan régen. 2022 őszén érkezett a változtatás, akkor azt hittük véget vet a dodge-olás művészetének, most úgy tűnik a csapattársak neve végig a szemünk előtt volt, csak éppen rossz helyen kerestük.

Leteszteltük! A trükk valóban működik. Szóval ha eleged van abból, hogy a 33%-os győzelem-vereség aránnyal rendelkező kéz nélküli Yasuo mided megállás nélkül meghal az ellenfél tornya alatt, hogy a Nunu dzsungelesed az utolsó pillanatban átvált Ghost + Cleanse-re vagy esetleg az ADC-d 9000 meccsből is csak Silver 2-ig jutott, akkor használd ezt a trükköt:

  1. A szokásos módon indíts egy rangsorolt meccset
  2. Amint a hősválasztásba dob a játék, nyisd meg a Riot kliensét (elég egy dupla kattintás az ikonra)
  3. Vidd az egered a jobb felső sarokban a profilod melletti L (League of Legends) ikonra
  4. Négy nevet fogsz látni az online ismerőseid neve mellett. Ők lesznek a csapattársaid.
  5. Írd be a nevüket bármelyik LoL-os kereső weboldalra (op.gg, leagueofgraphs.com, stb.)
  6. Ha elégedetlen vagy a csapattársaiddal, csak zárd be a LoL klienst még a hősválasztás alatt
  7. Élvezd a Free LP-t

Ezeket olvastad már?

Fontos, hogy a rangsorolt játék dodge-ért először 5 LP-t veszítünk, majd minden következő után 15-öt, illetve várakoznunk kell először 6, majd 30 és végül 720 percet (12 óra), mielőtt újra játszhatnánk, szóval azért érdemes csínján bánni a kilépéssel. (De 5-15 LP bukása még mindig jobb, mint 30 LP-t veszíteni egy vereséggel)

Ha nektek is bevált a trükk, osszátok meg ismerőseitekkel mielőtt ezt is elveszi tőlünk a Riot!

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.