18

Elmúltál már 18 éves?


/
TippmixPro CS2 Masters: GaBeN1T0 és Taylor Swift szerint is jobb volt a CS:GO, mint a CS2?

TippmixPro CS2 Masters: GaBeN1T0 és Taylor Swift szerint is jobb volt a CS:GO, mint a CS2?

Jobb már a CS2, mint a CS:GO volt? Szerinted?

10 nap és végre kezdődik a 2024-es tavaszi TippmixPro CS2 Masters! A megújult selejtezőket óriási érdeklődés övezte, a több tucat csapat közül azonban csak 6 örülhetett a kvalifikációk végén. Selejtezőnként 3-3 csapat jutott be a csoportkörbe, ahol a két meghívást kapott alakulat, a Spirit Gaming és a Lenovo Legion Honvéd vár rájuk. A várakozásnak pedig lassacskán vége, május 11-én kezdődik a csoportkör, elsőként az A, majd a B csoport jut szerephez, május végén pedig, 25-én és 26-án egy két napos LAN keretein belül ér véget a verseny tavaszi kiírása. A részletekről és a díjazásról a következő cikkben olvashatsz.

Néhány napja média napra invitáltuk a tavaszi kiírásban résztvevő csapatokat. A Gamerlandben kaptuk el őket egy rövidke forgatás erejéig, nem csak a játékról és saját magukról faggattuk őket, de a szintén májusban érkező érettségi vizsgák miatt, még egy kis Counter-Strike érettségi elé is állítottuk őket.

A következő hetekben láthatjátok majd ezeket a videókat az Esport1 TikTok és YouTube csatornáján, de az Esport1.hu-n sem maradtok le róluk. Következzék az első videó, amiben az A csoport csapatainak egy-egy képviselőjével beszélgettünk, többek között arról is, hogy egy évvel a CS2 megjelenése után miként látják most a játékot.

Kövess Minket!



Gamer szótár