Macskákkal és orkokkal várnak az Epic Games eheti ingyen játékai

Macskákkal és orkokkal várnak az Epic Games eheti ingyen játékai

Több mint 15 ezer forintot spórolhatsz a héten az Epic Games Store ingyen játékaival.

Csütörtök, 17 óra – ingyenes játékok távoznak és érkeznek az Epic Games Store vágányain, kérem vigyázzanak! Az előző hét ajánlatai, vagyis az INDUSTRIA és a LISA: The Definitive Edition mostantól csak 15 ezer forint ellenében szerezhetőek be, ezért sem árt az óvatosság. Bár nincs ok a pánikra még, mert jött helyettük két olyan cím, amit egészen eddig a percig nem lehetett beszerezni sem a platformon: május első hetén két elképesztően mókásnak ígérkező programra, a Cat Quest II-re és az Orcs Must Die! 3-ra csaphattok le ingyen az Epic boltjában!

Cat Quest II

Minket már a macskákkal megvett a játék, pedig még kutyák is vannak benne, a szőrcsomók között pedig egy nyílt világú akció-szerepjáték lapul. A Cat Quest II-t egyedül vagy akár a barátokkal is tolhatod, varázslatos világában pedig mindenféle szörnyek várnak a macskalandod során (ezt a kifejezést nem mi találtuk ki, hanem a fejlesztők). Ezt az alapból 15 eurós címet nagyon imádják a Steamen azok, akik már adtak neki egy esélyt 2019 óta. Most pedig, hogy ingyen is kipróbálhatjuk, valószínűleg még nagyobb sikerré válik majd.

Ezeket olvastad már?

ORCS MUST DIE! 3

Az Orcs Must Die! 3 a népszerű tower defense sorozat legújabb tagja, ahol csapdákat elhelyezve, brutális fegyvereket használva kell visszavernünk a könyörtelen orkok hullámait. Készülj fel, és vess be mindent azért, hogy a szörnyetegeket távol tartsd a bázisodtól. És a legjobb az egészben? Akár co-opban, haverokkal is játszható! A játék most ingyenesen debütál majd az Epic Games kínálatában, de máshol 24,99 eurót is elkérnének érte. Igaz, ha nem sietsz, akkor itt is annyi lesz egy hét múlva.

Kövess Minket!



Gamer szótár