Ismét két értékes ajándékra számíthatunk az Epic Gamestől

Ismét két értékes ajándékra számíthatunk az Epic Gamestől

Egy cirkuszmenedzselős játék, valamint egy igazi különlegesség vár ránk.

Úgy tűnik, hogy az Epic Games egyszerűen képtelen kifogyni az ingyenes címekből. Csütörtöktől ismét két játékra csaphatunk le, melyekben most a macskáké és az orkoké a főszerep – Cat Quest 2 és Orcs Must Die! 3. Mostanra az is kiderült, hogy jövő hét csütörtökön mely játékok váltják ezeket.

Ezeket olvastad már?

 Circus Electrique 

A Circus Electrique egy 2022-ben megjelent játék, ami megannyi műfajt ötvözve teremt nagyon különleges játékélményt. Részben történetvezérelt RPG, részben taktikai játék, részben pedig cirkusz menedzsment alkotás. Vezesd a londoni cirkuszt, de állj készen, hiszen a lakosok az egyik pillanatról a másikra gonosz gyilkosokká válnak, és csak a csak a műsorod tehetséges előadói rendelkeznek a város megmentéséhez szükséges képességekkel. A játékosok visszajelzése az élménnyel kapcsolatban többnyire pozitív, és ha a héten a könyvtáratokhoz adjátok, akkor 5 520 forintot spórolhattok vele.

 Firestone Free Offer 

A Firestone egy online fantasy idle RPG. Alapjáraton egy mobiljátékról van szó, ami kész meghódítani a PC-ket is. Gyűjtsd össze a hősöket, fejleszt a felszerelésüket és képességeiket, majd küld őket csatába, hogy legyőzd az ellenfeleket és megszerezd az értékes jutalmakat. A játék ingyenes, de az Epic Games most egy értékes csomagot ad minden érdeklődő számára, amivel előnnyel kezdhettek bele a kalandba. A csomag többek között tartalmaz 200 drágakövet, 10 közepes ládát, 5 ritka ládát, kinézeteket és még sok egyebet.

Kövess Minket!



Gamer szótár