A GTA majmolásával próbál nézőket szerezni a Való Világ

A GTA majmolásával próbál nézőket szerezni a Való Világ

Hát ez aztán szuper fiatalosra sikerült, nem csoda, hogy már most lehúzták a showt.

Kezdetét vette a Való Világ 12, hazánk legnézettebb beköltözős valóságshowja, amit egy egész ország lélegzetvisszafojtva várt – szólna a hír egy párhuzamos univerzumban. A mondat első vele igaz, hiszen tényleg elindult az új éved, és tényleg kategóriájában Magyarországon ez a legnépszerűbb műsor, de csak mert nincsen konkurenciája. Az érdeklődők most tizenkettedjére is megnézhetik, hogy a válogatott brigád miként tölti a hétköznapjait a luxusbörtönben, és élőben követhetik veszekedéseiket, játékaikat, alvásukat és figyelhetik meg mosdóhasználati szokásaikat. Már a tavalyi évad is csúnyán leszerepelt, ezért a készítők most úgy döntöttek, hogy nagyon fiatalosak lesznek, és már a műsor elején segítségül hívják a mesterséges intelligenciát, ami Grand Theft Auto stílusában készítette el a promóciós anyagokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ValóVilág (@valovilag) által megosztott bejegyzés

Úgy tűnik azonban, hogy ez sem volt elég ahhoz, hogy lenyűgözzék a közönséget, akik konkrétan az undorukat fejezték ki az új grafikákkal kapcsolatban.

„Vegyetek már fel egy grafikust! Ennyire csóró az RTL vagy mi?" – olvasható az egyik hozzászólásban. „Miért kell a színvonalból még lejjebb adni?" – szól egy másik.

Az új külsőnél jóval több kéne ahhoz, hogy bárkit is érdekeljen ez, a már végtelenségig lerágott csont, és az emberek napi órákat szánjanak arra, hogy a botrányosan viselkedő résztvevőket figyeljék. Én személy szerint őszintén remélem, hogy a Való Világ 12 egy korszak végét jelenti.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések