Ledöbbent a közönség, miután verekedés tört ki az új Garfield-film vetítésén

Ledöbbent a közönség, miután verekedés tört ki az új Garfield-film vetítésén

Egy bokszoló úgy gondolta helyreteszi az egyik nézőt.

Garfield egy lusta macska, ráadásul eddig csak a képregényekben és rajzfilmekben ment az idegeire gazdájának Jonnak, és a kutyájának Ubulnak. A hazánkban mozikban május végén debütáló animációs film első vetítése viszont úgy tűnik, hogy a közönséget is kihozta a sodrából – de persze végül nem ez volt a kiváltó ok. Spanyolországban egy spanyol bokszoló, egy bizonyos Antonio Barrul – hatszoros amatőr nemzeti bajnok, aki tavaly vált profivá – nem csak elvitte fiát és feleségét az előadásra, de nem bírt a vérével és kiütött egy másik embert. Barrul a film közben egyszer csak észrevett egy férfit, aki nem bánt jól a párjával, ami ez nem tetszett neki, ezért gondolt egyet és közbeavatkozott. Barrul végigsétált a sorok között, és kérdőre vonta a férfit, majd egymásnak feszültek a felek. A kakaskodás kiütéssel végződött, de még a földön fekvő ellenfelét is püfölte a sportoló, ezért a közönség tagjainak kellett szétszednie őket.

Ezeket olvastad már?

A verekedésről készült videó hamarosan felkerült az internetre is. Barrul végül a Radioestadio Noche-on keresztül nyilatkozott az esetről, és igyekezett elmagyarázni mi történt, majd utána azt is elmondta, hogy megbánta a dolgot.

„Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem!

Elkezdett fenyegetni, de ez csak egyre rosszabb lett, aztán úgy döntöttem, hogy lemegyek [oda, ahol ő ült]. Nem tudtam uralkodni magamon, és megtörtént az, amit a videón látsz.”

Bár elismeri, hogy jogosnak érezte a reakcióját, azt mondja, most már másképp kezelné a helyzetet.

„Bocsánatot kértem a moziban és nyilvánosan is, mert ezek a képsorok nem tesznek büszkévé. Ami abban a videóban látható, az nem az, aki én vagyok. Utólag már megpróbálnám rávenni a biztonságiakat, hogy jöjjenek és vigyék el. Egyébként, ha a biztonságiak időben jöttek volna, sok mindent el lehetett volna kerülni.” – fejezte be a mondandóját Barrul.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Közvetítések