Nem találunk szavakat a 13 perces Arena Breakout: Infinite gameplay láttán

Nem találunk szavakat a 13 perces Arena Breakout: Infinite gameplay láttán

Brutálisan néz ki a játék, ennek viszont az az ára, hogy nem minden PC lesz képes futtatni.

Kimondottan szórakoztató, hogy legtöbbünk valószínűleg nem is, vagy csak jóval később hallott volna az Arena Breakout: Infinite PC-re való érkezéséről, ha az Escape from Tarkov mögött álló fejlesztőgárda – a Battlestate Games – nem vádolta volna meg őket plágiummal. A szóban forgó cím a Morefun Studios játéka, amit a Tencent támogat, és eddig csak mobileszközökön volt elérhető. A fejlesztők pár napja megosztották, hogy számítógépre is elhozzák alkotásukat, ami egyértelmű, hogy az Escape from Tarkov helyére pályázik, és első benyomásra minden esélye megvan arra, hogy letaszítsa a trónról a kategória királyát – főleg, hogy a Battlestate Games játéka fölött gyülekeznek a viharfelhők.

Már az első rövid kedvcsináló is lenyűgözte az érdeklődőket, azonban pár órája egy 13 perces gameplay is megosztásra került az Arena Breakout: Infinite-ről, amiben egy teljes menetet követhetünk végig. A felvételt nézve rájövünk, hogy tényleg van mitől tartania a Tarkovnak.

A grafika egyszerűen szuper, a játékmenet pedig több olyan funkcióval is rendelkezik, melyek pörgősebbé és könnyebben átláthatóvá teszik az egészet – például játékon belüli menü, jelölések és képernyőn megjelenő utasítások. Mindezt úgy teszi, hogy közben teljesen átadja a konkurenciánál megszokott atmoszférát.

A játék zárt bétája holnap indul, azonban mindenki figyelmét felhívták a fejlesztők arra, hogy komoly teljesítményű PC-re van szükség a futtatásához, hiszen láthatóan nem akartak kompromisszumot kötni a grafika terén. A rendszerkövetelményeket ide kattintva a Steam oldalukon tekinthetitek meg.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések