Gameplayen a Marvel Rivals karakterek, mutatjuk

Gameplayen a Marvel Rivals karakterek, mutatjuk

Több, mint 100 képességgel találkozhatunk a közel félórás videóban.

Ahogy vészesen közeledünk a Marvel Rivals zárt alfa tesztjének kezdetéhez – ami május 10-én esedékes –, egyre több olyan dolog szivárog ki, melyek által nagyobb betekintést nyerhetünk a készülő játékba. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Marvel Rivals az eddigi információk alapján egy újabb Overwatch lesz, csak ugye most ezen univerzum karaktereit felvonultatva. Az eredeti fájlok 19 szereplőt tartalmaztak, azonban tegnap a szivárogtatók felfedtek 20 újabb választható karaktert, akik minden bizonnyal majd később kerülnek hozzáadásra a játékhoz. Ha mindez nem lenne elég, most egy több, mint 26 perces gameplay videó is napvilágot látott.

A felvételt _FireMonkey – szivárogtató – osztotta meg az X-profilján, és a kezdő karaktereket figyelhetjük meg benne, ahogyan képességeiket használják. Elmondása szerint sajnos néhányat szerzői jogok miatt nem volt lehetősége bemutatni, de így is van mit feldolgoznunk.

Érdekes, hogy a hősök viszonylag sok, de eltérő számú képességekkel rendelkeznek. A grafika egyébként már itt is szép, a képsorok pedig még inkább az Overwatch érzést erősítik meg a nézőben, ami nem feltétlenül probléma. A játék remélhetőleg még idén debütál, de egyelőre csak PC-s kiadást terveznek a fejlesztők – állításuk szerint ez a jövőben még változhat.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.