Majdnem saját DLC-t kapott a GTA 5 Trevorja, állítja az őt alakító Steven Ogg

Majdnem saját DLC-t kapott a GTA 5 Trevorja, állítja az őt alakító Steven Ogg

A GTA 5 kiadása előtt még sztori DLC-k is tervben voltak hozzá, amelyeket aztán szépen csendben elkaszált a Rockstar az Online mód támogatása érdekében. Most ezek egyikéről beszélt Steven Ogg, a játék Trevorja.

A Rockstar Games rengeteg örömteli (heist frissítések) és frusztráló (három karakter: MK2) tartalommal ajándékozott meg bennünket az elmúlt évtizedben a GTA 5-ben. Ezért is akkora kár, hogy egy csomó más projektet a pénzügyi siker hatására inkább elengedett a stúdió. Tavaly például kiszivárgott, hogy törölték a Bully 2-t és egy, a GTA Online-hoz tervezett Cops N' Crooks nevű DLC-ét.

Ha ez sem lenne elég fájó, akkor eláruljuk, hogy a játék kiadása előtt még sztori DLC-k is tervben voltak hozzá. Ezekről már biztosan hallottatok, ha másért nem is, hát a Mount Chiliad-rejtély miatt. A DLC-k állítólag az Agent Trevor, a Zombie Apocalypse és az Alien Invasion nevekre hallgattak volna. Azonban egészen eddig semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett az alkotóktól ezek kapcsán, csakis játékbeli fájlokban talált utalásokból következtettek adatbányászok ezekre az elkaszált tartalmakra.

Ezeket olvastad már?

De most a Trevort alakító Steven Ogg elárulta, hogy nem csak tervben voltak ezek a DLC-k, hanem az Agent Trevorhoz még be is hívta a stúdió őt rögzíteni néhány dolgot, vagyis egészen előrehaladott lehetett ennek a készítése. Ogg egy nemrégiben tartott kérdezz-felelek stream során beszélt a DLC-ről, szavait a The Loadout így idézte:

„Trevor beépült volna – az ügynökökkel dolgozik. Forgattunk pár dolgot a James Bond Trevorhoz, amiben még mindig kissé elcseszett, de azért megteszi a tőle telhető legjobbat, hogy úgy tegyen, mintha [titkos ügynök lenne]. Forgattunk pár dolgot, de aztán egyszerűen csak eltűnt, [a Rockstar] sohasem csinálta meg, nem folytatták.”

A Grand Theft Auto széria 5. része a mai napig nem kapott semmilyen egyjátékos kampányt érintő frissítést, DLC-t. Remélhetőleg a GTA 6-ra már ennél több jósággal készül a Rockstar Games azoknak, akik nem akarnak kamupénzért naphosszat röhejes űrtechnológiák rakétái között szlalomozva postást játszani az Online módban.

Kövess Minket!



Gamer szótár