Kiszivárgott egy soha nem látott GTA 5 DLC

Kiszivárgott egy soha nem látott GTA 5 DLC

Az is kiderült, hogy a Rockstar Games tényleg dolgozott egy régi játékuk folytatásán.

Amíg mindenki a Grand Theft Auto 6 bejelentő előzetesére vár, másokat még mindig képes lekötni az előző rész. Vagyis, ha pontosak akarunk lenni, akkor az köti le őket, hogy milyen rejtélyes utalásokat rejtettek el a Rockstar Games fejlesztői a játékban. Ennek köszönhetően most kiderült, hogy a stúdiónak volt két elkaszált projektje is, mielőtt a GTA 6 fejlesztése igazán beindult volna.

Először is, néhányan talán még emlékezhettek rá, hogy a 2006-os Bullynak 2010 környékén készült volna egy folytatása. De aztán ezt a projektet kb. másfél év munka után törölhették, a Rockstar pedig azóta sem beszél róla. Nos, most már legalább tudjuk, hogy tényleg dolgoztak ezen a játékon, mert a GTA 5 fájljai között ott virít egy Bully 2 hivatkozás is a GTA 4 és a Red Dead Redemption 2 mellett.

Ezeket olvastad már?

Másodszor, szerepel pár utalás a GTA 5 törölt DLC-jére is. A Cops N' Crooks még 2020-ban jött volna ki, de George Floyd halála és az ezt követő események miatt inkább a polcra tették – valószínűleg soha nem fogjuk már megkapni. A fájlok alapján az azonos nevű játékmód különböző szerepeinek a neveit is megismerhetjük most: Cop, Crook, Officer, Tactical, Tech, Soldier, Enforcer, Hacker. Azt nem tudni, hogy melyik mit jelentett volna pontosan a játékmenet szempontjából. De az kiderült, hogy lett volna egy új, „barging” nevű mechanika, extra képességek, mint a jobb sprintelés és a légi támogatás, valamint új eszközök, mint a tüskés akna vagy a villanó gránát.

Kövess Minket!



Gamer szótár