Nyakunkon a GTA 6 bejelentés, de mit is tudunk eddig róla?

Nyakunkon a GTA 6 bejelentés, de mit is tudunk eddig róla?

Csak 10 évnek kellett eltelnie, de a Grand Theft Auto nemsokára tényleg folytatódik.

Kicsit több mint egy hét telt el azóta, hogy a Rockstar ledobta az atomot és végre bejelentették, hogy nemsokára lerátják a leplet a Grand Theft Auto következő epizódjáról. Ugyan pontos dátumot nem közöltek, de több mint valószínű, hogy az új rész előzetesét a stúdió 25. születésnapján teszik majd közzé. Azóta persze megint felbolydult a közösség és megint előjöttek az olyan témák, hogy kivel találkozhatunk majd, hogy melyik városban ugrunk majd fejest az alvilágba és arról is parázs vita folyik, hogy milyen mechanikákat is látnánk szívesen. 

Annak ellenére pedig, hogy a kiadó alapvetően szinte semmilyen infót nem osztott meg a készülő felvonásról, a neten egymást érik a pletykák, amiből mi is összeszedtünk egy csokorral.

Persze ez mind fal infó. Lehet pár nap múlva kiderül, hogy a sok híresztelés/leak/találgatás, amit eddig összehozott az internet-népe, alapjaiban kacsa volt. Szívesen látnánk mi is, hogy több idősíkon megy a történet, hogy a sorozat korábbi szereplőinek gyerekei kerüljenek elő, hogy a karakterünknek tényleg megnő a szakálla vagy a haja, de bőven benne van, hogy ezeknek semmi alapja sincs. 

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár