Hivatalos: Elárulta a Rockstar Games, hogy mikor leplezik le a GTA 6-ot

Hivatalos: Elárulta a Rockstar Games, hogy mikor leplezik le a GTA 6-ot

Eddig és nincs tovább, már tényleg nem kell sokat várni arra, hogy a Rockstar Games leleplezze a Grand Theft Auto 6-ot.

Az elmúlt 24 óra egészen eseménydúsan telt a Rockstar Games, valamint a Grand Theft Auto 6 háza táján. Először kikerültek az internetre azok a pletykák, amelyek egy lehetséges évfordulós bejelentésről szóltak. Alig néhány órával később maga a kiadó-fejlesztő erősítette meg, hogy tényleg ez lesz a következő hetek forgatókönyve: 2023 decemberének elején a következő GTA-játék első trailerjét publikálja a RG, várhatóan majd a cég alapításának 25. születésnapján.

Az elmúlt években elképesztően sok leak, félinformáció, valamint végül teljesen zsákutcának számító "kacsa" kapcsolódott ahhoz a folytatáshoz, amelyre milliók várnak világszerte. A zseniális GTA 5 óta eltelt már több, mint 10 év, ami elképesztően soknak számít a széria életében. A várva várt 6. rész helyett különböző platformokra megjelent változatok és felújított verziók próbálták csillapítani az étvágyát a gamereknek. Most végre itt az első olyan hivatalos információ, ami kézzelfogható konkrétumokat tartalmaz a Rockstar Games részéről. Nem is teasert írtak a posztba, hanem trailert, vagyis tényleg óriási dobásra lehet hamarosan készülni. Hogy leleplezik-e az új főhősöket? Mennyire részletesen mutatják majd be az új "játszóteret"? Lesz-e már valódi gameplayt tartalmazó jelenetsor? Ez nemsokára kiderül, addig mindenképpen nézzétek meg a GTA Story-videóinkat, amelyek gyorstalpalóként szolgálhatnak az új epizód előtt.

1998 óta rengeteg idő telt el, de ez még mindig csak az előszobája annak, amivel a Rockstar készül a következő évekre. Legalábbis ebben lehet bízni mindenkinek, aki a műfajteremtő szériának nagy kedvelője!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.