A játék legdurvább fenevadával bővül a Fallout 2. szezonja

A játék legdurvább fenevadával bővül a Fallout 2. szezonja

Egy biztos, főszereplőink sorsa biztosan nem lesz könnyebb a folytatásban sem.

A Fallout-sorozat az egyik legjobb dolog, ami történhetett a videójátékokkal, hiszen a Cyberpunk: Edgerunners, az Arcane, a Super Mario bros. A film és a The Last of us után egy újabb kiváló és minőségi adaptációt kaptunk. Ez pedig nem csak a Fallout játékokra van hatással – hiszen a széria miatt rengetegen tértek vissza a korábbi részekhez –, de Hollywoodra is, miután a tengerentúlon ráeszmélhetnek arra, hogy nem elég összecsapni, hanem érdemes időt és pénzt áldozni ezekre az alkotásokra.

Ezeket olvastad már?

A Fallout-sorozat első évadát egyben megkaptuk az Amazonnak hála, és sokan már le is darálták a nyolc epizódot, de azt már napok óta tudjuk, hogy zöld utat kapott a folytatás, tehát a kaland itt még nem ér véget. Graham Wagner társalkotó pedig most arról is beszámolt, hogy miért nem szerepel az első szezonban a franchise egyik ikonikus lénye. A The Wrapnek adott interjújában Wagner elmagyarázta mi a helyzet Deathclaw-val, mivel egyre többen kérdezősködtek róla. Azért döntöttek úgy, hogy nem tűntetik fel a széria elején ezt az entitást, mert meg akarják adni nekik a nekik járó figyelmet, és a világépítés miatt nem szerették volna elkapkodni a bemutatását. Ehelyett Deathclaw-t a 2. évadra tartogatják:

„Be akartuk dobni Deathclaw-t, de nem úgy a semmiből. Ez egy olyan monumentális darab. Valamivel elő kell rukkolnunk a 2. évadra is, hogy rendesen meg tudjuk csinálni, nem pedig csak hozzáadjuk a sorozathoz a világépítésközepette.. Szóval a 2. évad miatt nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre nekiláthatunk felvezetni a játékok egyik legikonikusabb lényét.”

A Deathclaw csúcsragadozóként az egyik legveszélyesebb lény a játékokban, gyors és hatalmas, ezért izgalmas lesz látni, amikor a 2. évadban megjelenik majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár