Akkorát megy a Fallout-sorozat, hogy már be is rendelték a 2. évadot

Akkorát megy a Fallout-sorozat, hogy már be is rendelték a 2. évadot

Egy másik nagy franchise népszerűségét is sikerült elérnie a szériának, szóval nem csoda, hogy nem ér véget a kaland.

Alig egy héttel a sorozat első bemutatója után az Amazon megerősítette, hogy folytatják a Fallout-sorozatot, és berendelték a második évadot. Jelen állás szerint még semmit sem tudni a projektről, azon kívül, hogy biztosan visszatérnek a pusztaságra főszereplőink.

Ezeket olvastad már?

Bár konkrét számokat még nem közölt a stúdió, hogy a sorozat mennyire teljesített jól a Prime Videón, az Amazon szerint 'az első négy nap alatt a magas oktánszámú üzemanyaggal fűszerezett széria a közönség körében elsöprő sikert aratott, ezáltal a streamingszolgáltató három legnézettebb címe közé került, és A Hatalom Gyűrűi óta a legnézettebb évad volt globálisan'. Az említett Gyűrűk Urára építő alkotás premierje még 2022-ben történt meg – egyébként ennek is készült a második szezonja, de sokkal többet erről a produkcióról sem tudni jelenleg.

A Los Angelesben játszódó élőszereplős Fallout három különböző karaktert is bemutat, és az ő szemszögükből meséli el a lebilincselő történetet: megismerhetjük a menedéklakó Lucy-t (Ella Purnell), az Acéltestvériség tagját, Maximust (Aaron Moten) és a gúlt (Walton Goggins). A Bethesda posztapokaliptikus RPG-jének közvetlen adaptációja helyett egy új sztorit kapunk – amely a készítők szerint lehetne a Fallout 5 is –, amely ugyanabban az univerzumban játszódik, amit a játékosok már megismerhettek.

„Akárcsak a videojáték játékosai, mi is olyan utakon járunk, amelyek érdekelnek minket. És reméljük, hogy ezek közös érdeklődési körök.” – mondta Graham Wagner executive producer.

A széria sikere folytatja a videojáték-adaptációk pazar sorozatát, hiszen az HBO-s The Last of Us és a Super Mario Bros.: A film is elképesztően jól teljesített a rajongók körében, és azon túl is.

Kövess Minket!



Gamer szótár