Ha kedvet kaptál a sorozat miatt, csapj le 2 Fallout játékra ingyen

Ha kedvet kaptál a sorozat miatt, csapj le 2 Fallout játékra ingyen

Ha a sorozat még nem hozta meg a kedved, amit kétlünk azért, ez az ajánlat biztosan beszippant majd.

Az Amazon a korábban bejelentett áprilisi Prime Gaming előfizetéses játékokat két további Fallout-címmel bővíti, és már mindkettő elérhetővé vált. Nem véletlenül lépte ezt meg a vállalat, hiszen április 10-én debütált az élőszereplős Fallout tévésorozat is, ezért a népszerűségét meglovagolva, most további ajándékokkal kedveskedik a rajongóknak.

Elsőként érdemes megemlíteni a taktikai alapokra fókuszáló Fallout Tactics: Brotherhood of Steel-t, amely eredetileg 23 évvel ezelőtt látott napvilágot. Egy legenda kissé elfeledett fejezete. Az Interplay és a Black Isle Studios a kilencvenes évek végén sokak szerint megmentették, s egyúttal megreformálták a számítógépes RPG-k műfaját a Fallout első (1997), majd második részének (1998) piacra dobásával. A posztapokaliptikus világ atmoszférája, a szabad játékmenet, a kidolgozott történet köré font rengeteg küldetés sokakat szegezett a monitorok — és a nukleáris mocsokkal teli pusztaság képe — elé. A játék sikere mégsem tudta megoldani a kiadó anyagi nehézségeit, így a harmadik rész csak tíz évvel később kerülhetett a boltok polcaira (ezúttal már a licencet felvásárló Bethesda jóvoltából). Az évtizedes űrben azonban, ha elsuhanó üstökösként is, de még megjelent az egyik utolsó Interplay-játék, a 2001-es Fallout Tactics.

Másodszorra pedig, ha lemaradtál volna az Amazon korábbi bejelentéséről, a Prime Gaming előfizetők számára áprilisban kiosztásra kerülő egyéb címek között szerepel a Fallout 76 is. Huszonöt évvel a nukleáris háború után járunk, időben jóval előbb, mint a Fallout korábbi epizódjai játszódtak. Ezúttal a Vault 76 túlélőivel ismerkedhetünk meg, akiket módszeres válogatás után tereltek az óvóhelyre. A kormány a legjobb tudósokat, mérnököket, orvosokat és egyéb szakembereket gyűjtötte egy helyre, méghozzá annak reményében, hogy eljön majd az idő, amikor az atomháború romjain újjá lehet építeni az Egyesült Államokat. Mi a nagy napon, a Reclamation Dayen csatlakozunk a kalandhoz. A nagy ünneplés ugyanis nem másról szól, mint az óvóhely elhagyásáról, egy új kezdetről, amit már a felszínen kell beteljesítenünk, egyedül vagy társainkkal.

Ezeket olvastad már?

A Prime Gaming teljes, áprilisi listája pedig a következő:

  • Április 4: Chivalry 2 [Epic Games Store]
  • Április 4: Faraway 2: Jungle Escape [Amazon Games App]
  • Április 4: Black Desert [Black Desert Online Launcher]
  • Április 11: Drawn: Drawn: Amazon Games App]
  • Április 11: Faraway 3: Arctic Escape [Amazon Games App]
  • Április 11: Fallout 76 [PC Microsoft Store kóddal; Xbox Xbox kóddal]
  • Április 11: Demon's Tilt [Epic Games Store]
  • Április 18: Rose Riddle: The Fairy Tale Detective Collector's Edition [Legacy Games kód]
  • Április 18: Dexter Stardust: Kalandok a világűrben [Amazon Games App]
  • Április 25: Living Legends: Fallen Sky [Amazon Games App]
  • Április 25: Vlad Circus: [Amazon Games App]
  • Április 25: Tiny Robots Recharged [Amazon Games App]

Az Amazon élőszereplős Fallout sorozata elképesztően nagyot megy, és ezzel a 2023-as The Last of Us nyomdokaiba lépve új szintre emeli a videójáték-adaptációkat. Ha kedvet kaptál a szériához, vagy épp azt nézve a játékokhoz, akkor ez az ajánlat most tökéletes számodra.

Kövess Minket!



Gamer szótár