Atombomba módjára robbant be a Fallout-sorozat, mindenki imádja a showt

Atombomba módjára robbant be a Fallout-sorozat, mindenki imádja a showt

"War, war never changes."

Néhány napja még arról olvashattunk, hogy a Fallout sorozat készítői egyértelműen látják az HBO nagysikerű The Last of Us szériája által támasztott elvárásokat és bizony sokuknak ott motoszkál a fejükben, hogy új produkciójuk vajon felér-e majd a The Last of Us szintjéhez és annak sikereihez? Bár a magyar premierig még van néhány óra, a világ egyes részein már nézhető az élőszereplős Fallout-sorozat teljes első évada, eddig pedig meglehetősen pozitív az összkép.

A cikk írásának pillanatában, 44 kritika alapján 91%-on áll a 8 epizódos első évad a Rotten Tomatoes rendszerében, ami alig marad el a The Last of Us széria 96%-a mögött. A legtöbben kiemelik a széria izgalmas történetvezetését, érdekes karaktereit, akikből már az első részben megismerünk jó párat. Ugyancsak dicsérettel illetik a sorozatot azért, mert aki ismeri a játékokat, azoknak igazi kincs minden pillanata, de azok is abszolút élvezni tudják a részeket, akik soha életükben nem találkoztak még a Fallout-játékokkal.

A széria magyar premierjéig még várni kell egy keveset, de már nem sokat. Magyarországon holnap hajnali 3 órakor élesedik az első évad. A szériát a Prime Video kínálatában találjátok majd és nem kell heteket várni az évad végére, hajnali 3-kor mind a nyolc epizód egyszerre élesedik majd a Prime Video kínálatban. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, hogy érkezik majd a második évad is, a Variety új jelentése szerint a Fallout sorozat kapcsán az Amazon egy 25 millió dolláros adójóváírást kapott, hogy a 2. évadot Kaliforniába költöztesse. Ilyen remek hírek mellett pedig aligha maradunk majd Fallout második évad nélkül!

Kövess Minket!



Gamer szótár