Először bővül a térkép a Fallout 76-ban a Skyline Valley DLC részeként

Először bővül a térkép a Fallout 76-ban a Skyline Valley DLC részeként

További újításokat is magával hoz ez a kiegészítő.

A Fallout sorozat sokak tetszését elnyerte, de ez még csak a kezdet, hiszen az Amazon élőszereplős adaptációja más hatást is kiváltott a rajongókból. Sokan ugyanis a széria miatt visszatértek a játékokhoz is, és míg valaki a Fallout 4-et telepítette fel újra – amihez egy héten belül megjön a next-gen update –, addig mások a Fallout 76-tal tesznek még egy próbát. Utóbbiak között pedig akadnak igen szerencsések, mert bizony egyesek hozzáférést kaptak a PTS (Public Test Server) szerverhez is, amely egy különleges csemegével bővült: Skyline Valley. A 2018-as megjelenés óta ez az első térképbővítés a népszerű posztapokaliptikus MMORPG-hez, ami érthető módon komoly izgatottságot okozott. Ez egy méretes frissítés, amely egy teljesen új biomot is hozzáad a játékhoz, jön vele egy rakás POI, egy új időjárási elem, és természetesen rengeteg új küldetés is.

Ezeket olvastad már?

De mit is takar ez a DLC?

A Skyline Valley nagyjából a Shenandoah-völgyet foglalja magába. Ez egy egyedi régió, amely az Ash Heap és a Cranberry Bog között helyezkedik el, így a térkép alján lesz megtalálható. Ami fontos, hogy a Skyline Valley a Fallout 76 történetében az első pályabővítés. Voltak már térképen kívüli "expedíciók", de ez az első alkalom, hogy a Bethesda Game Studios kibővíti az alaptérképet.

A Skyline Valley a játék tizenkilencedik nagyobb frissítése, és a tervek szerint 2024 júniusában napvilágot is lát. Ez az update megváltoztatja majd a játékot, és nem csak a harc terén, hanem az időjárási rendszerére hatással lesz is. Lesz továbbá egy világesemény, amely egy tornádót is magával hoz.

A sugárfertőzött lények három új archetípusa is megjelenik a Skyline Valley frissítéssel:

  • Lost
  • Thrashers
  • Wanamingos

Közel hatévnyi várakozás után tehát, egy igazán szórakoztató és kellően grandiózus frissítés végre alaposan felforgatja a Fallout 76 világát.

Kövess Minket!



Gamer szótár