Ingyenes next-gen frissítés jön a Fallout 4-hez

Ingyenes next-gen frissítés jön a Fallout 4-hez

Alighanem a sorozat népszerűsége rátett egy lapáttal erre a update-re, de a franchisre rajongói most biztosan örülhetnek, hiszen nem csak a tévében, de a virtuális térben is visszatérhetnek majd az apokalipszist sújtó világba.

A Bethesda Game Studios arról számolt be, hogy ingyenes frissítést ad ki a Fallout 4-hez, amely nemcsak az Xbox Series X|S és PlayStation 5 tulajdonsok számára lesz elérhető, de még a PC-sek is belekóstolhatnak. Konzolokra befut végre a Performance és a Quality mód, de egy halom javítást is tartalmaz majd, illetve sokkal stabilabbá válik tőle a játék. Nagyobb felbonás mellett végre 60 FPS-sel élvezheti mindenki majd a kalandot.

Ezeket olvastad már?

Ha inkább PC-n szeretnéd felfedezni a Fallout 4-et, ne aggódj, további funkciók is várnak rád. Ez a közösség is hamarosan megkapja a szélesvásznú és az ultra szélesvásznú képernyő támogatást, valamint a Creation Kit javításait és jó néhány küldetést is frissítenek. Emellett számtalan fontos hibát is végre kijavítanak. A játék ráadásul hamarosan felbukkan az Epic Game Store-ban, valamint Steam Decken is.

Van zsákjukban minden jó

Az Enclave Remnants révén belefuthatunk az Enclave-ba, amely egy háború előtti összeesküvő csoport. Ebben az új küldetésben, az Echoes of the Past-ban a feladatunk megakadályozni, hogy a szekta mindenhol elterjessze a veszélyes ideológiáját, és ezáltal megvethesse a lábát a nemzetközösségben.

A műhelytárgyak és az Enclave ezredes egyenruhája mellett a következő, korábban megjelent Creation Club tartalmait is elérhetővé teszik:

  • Enclave fegyver skinek
  • Enclave páncélok
  • Tesla ágyú
  • Hellfire Power Armor
  • X-02 Power Armor
  • Heavy Incinerator

Makeshift fegyvercsomag

Gondoltál már arra, hogy egy malacperselyből remek fegyver lehet, ha a szükség úgy hozza? Ez a fegyvercsomag számos szokatlan tárgyat is magában foglal, amelyeket halálos fegyverré alakítottak át, mint például: egy baseball labda-ágyú, egy szögbelövő és egy malacpersely.

A Fallout 4 next-gen frissítése április 25-én érkezik.

Kövess Minket!



Gamer szótár