Az év esport álláshirdetését tette közzé a Blizzard!

Az év esport álláshirdetését tette közzé a Blizzard!

Ha értesz a design-hoz és kiütötted már a legendet Hearthstone-ban, te is bekerülhetsz a frissen létrehozott munkakörbe!

Hearthstone fanok figyelem! Azt már eddig is tudtuk, hogy a Blizzard odafigyel a közönség véleményére, de hogy munkaerőt is a legjobb játékosok közül toborozzanak, az még nekünk is új! Ha van tapasztalatod a játékdesign területén, régóta játszod a HS-t és kiütötted már a legend rankot, akkor ez munka a te személyes álomállásod!

A Blizzard a közelmúlt balance problémái miatt új részleget indít a Hearthstone-on belül, a játékegyensúlyért és a balance-os lapokért felelős csapatot építenek. Az állásra bárki pályázhat, aki ért a design-hoz és jól HS-ezik, jelentkezni ezen a linken tudtok!

De hogy konkrétan mit is csinál egy Game Balance Designer a Blizzardnál? A következő kiegészítők kártyáit segít megtervezni, odafigyel a problémás kombókra és a játékélményt romboló elemekre. Kitalálja a lapok neveit, az effekteket, a kártyák hangjait is megtervezi és elhelyezi őket a Warcraft univerzumban.

Egyszóval az álomállást tölti be, együtt dolgozhat Ben Brode-dal és a Hearthstone többi fejesével, az ő kezei között születnek majd a jövő Hearthstone kártyái! A jelentkezés már él, elő az önéletrajzokkal!

Kövess Minket!