Elképesztően szoros X a dignitas ellen, Deadfox volt az MVP!

Elképesztően szoros X a dignitas ellen, Deadfox volt az MVP!

Mindkét mapon hosszabbítás döntött az ESL Pro League-ben, a magyar játékos remekelt!

Végletekig kiélezett, mindkétszer hosszabításig menő meccsen végül 1-1-es döntetlent játszott a Deadfox-szal felálló HellRaisers és a dignitas az ESL Pro League keddi játéknapján. Deadfox pedig mi az, hogy jól, kiválóan játszott, az első mapon ő lett az MVP, de a két map összesített statisztikái szerint is ő volt a mérkőzés legeredményesebb játékosa, összesen 63 killel és 48 halállal, 1,31-es összesített KD-val.

Mondjuk, amíg így remeg a keze 1v2-ben, addig ne lepődjünk meg, hogy még az 1v2-ket is lehozza:

Az első mapon, Mirage-on egyébként a hajráig jobb volt a HellRaisers, 8-7-el fordultak CT oldalról T-re, majd jött zsinórban öt kör, az eredmény máris 13-7 volt, eldőlni látszott. De a dignitas megmutatta, hogy nem véletlenül állnak a 6. helyen a világranglistán és végül döntetlenre mentettek. Jött a hosszabbítás, fej-fej mellett hozták a köröket, így 18-18-nál jött az újabb hosszabbítás, ahol viszont már nem kegyelmezett a HR és 4 gyors körrel be is húzták Mirage-t. Jó látni ennyi helyen Deadfox nevét, és ezek csak az első map statjai!

A második map, Cobblestone is jól indult a HellRaisers számára, Zero-ék 11-4-re hozták a T oldalt, aztán CT-n megakadtak, és egy pillanat alatt 13-13 volt a meccs, sőt, a HR-nek kellett mennie a hosszabbításért, ami végül meg is lett. El is húztak 17-15-re, de a dignitas ismét feltámadt és zsinórban négy kört behúzva, végül 19-17-re mentették a meccset, két, hosszabbításos meccsen kiharcolva így egy döntetlent a náluk papíron egyébként jóval gyengébb HellRaisers ellen.

Deadfox-ék jelenleg 12. helyen állnak a Pro League-ben 3 győzelemmel és 7 vereséggel, míg a dignitas a 4., igaz, ők jóval több meccset játszottak már. A HellRaisersnél azonban nincs megállás, szerda este 21:20-tól igen komoly ellenfél, a hétvégi DreamHack Bukarestet megnyerő Virtus.pro vár, meglátjuk, hogy a hétvégén elfáradt Pasháék mit tudnak kezdeni DF AWP-je ellen! :)

A dignitas elleni meccseket egyelőre ITT tudjátok magyarul visszanézni.

Magyar közvetítés a tervek szerint lesz, mégpedig a Magyar Esport TV-n:

Watch live video from ESL_esporthuCS on www.twitch.tv

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!