Újjáéledhet a HotS, jön a Heroes Global Championship

Újjáéledhet a HotS, jön a Heroes Global Championship

A Blizzard úgy tűnik gőzerővel igyekszik életet lehelni kicsit talán elfeledett játékába, kiemelt sorozatot indítanak HotS-ban.

Sokak kedvenc játéka, a Heroes of the Storm ha egészen őszinték akarunk lenni, nem nagyon remekelt a közelmúltban. A színvonal eléggé visszaesett, valamint csökkent mind a játékosok mind a fanok és a profi csapatok száma, az érdeklődésükkel együtt.

Hamarosan azonban mindez gyökeresen megváltozhat, hiszen ahogy már írtunk róla, a Blizzard bejelentette, szeretnének egy versenysorozatot létrehozni ami a „Heroes Global Championship” névre hallgat majd, és a HotS versenyszerű vonalát erősítené meg a piacon. Újabb részletek azonban, hogy a kiadó több régióra bontaná a csapatbázist méghozzá a már megszokott „NA” és „EU” részek mellett ázsiai régiókkal, ahol is biztosítanák a csapatoknak a kellő támogatást azért cserébe, hogy a játékosok egész évben csak a játékra tudjanak fókuszálni.

A régiók nyolc legjobb csapata szerződésben és állandó juttatásban, valamint állandó versenyzési lehetőségben részesül majd - a legmagasabb szinten a régiók legjobbjai is összecsapnak majd. Az Open Division pedig lehetőséget ad majd az amatőrök csapatoknak arra, hogy feljussanak a profikhoz - félévente két együttes kapja majd meg ennek lehetőségét. 

A versenyzők tehát főállásban HotS-oznának, emiatt fent maradhatna a kupasorozat akár hosszabb távon is, új csapatok próbálnának betörni a közösségbe és meglenne a motiváció feltörekvőknek és profiknak egyaránt! Nagyon hiányzott már egy nívós, állandó kupasorozat a Heroes of the Storm világába, rajongóknak és játékosoknak egyaránt!

Óriási lehetőségnek ígérkezik ez a kezdeményezés, hiszen ha valóra válik, azzal garantáltan felpezsdül a HotS közösség külföldön és itthon egyaránt! 

Addig is irány a Nexus, kezdődhet a gyakorlás!

Kövess Minket!