Sima győzelmek születtek a Real Gamers LoL és WoT esport versenyein

Sima győzelmek születtek a Real Gamers LoL és WoT esport versenyein

A FAME Hungary és a PTS lettek a Real Gamers bajnokai

Hetedik alkalommal rendezték meg a kecskeméti esportünnepnek is beillő Real Gamers, ahol számos érdekes programmal, előadással és persze versennyel találkozhattak a kilátogató nézők és az online streamet követők.

League of Legends-ben 5v5 kupát rendeztek, 500 000 forintos összdíjazással, melynek formátuma nem a klasszikus csoportmeccsek + rájátszás párosítás volt. A szervezők inkább egy "mindenki játszik mindenkivel egy Bo1-et" szisztémában avattak győztest, ami végül tökéletesen sült el. Az izgalmak egészen az utolsó meccsig kitartottak, hiszen a StoNerds és a PTS (becsületes nevükön Punch the Skies and the LanesWATT) egyaránt 6:0-ás mérleggel érkezett a fináléba. Sokáig fej-fej mellett küzdöttek a teamek, ám a harmincadik perc után egy kétfrontos küzdelemben végül a PTS minden ellenfelet megölt és elindította a snowballing effektust, ami pár perccel később a meccsgyőzelmet is elhozta nekik.

World of Tanks fronton, immár 300 000 forintos összdíjazásért már a klasszikus ágrajz-rendszerben követhettük a nyolc csapatos versenyfutást, melyet végül a FAME Hungary veretlenül húzott be. Mind a négy meccsüket 2:0-ra nyerték, az utolsó pályán egy gyönyörű körbekerítéssel, egy nagy taktikai csata végén nyertek a Greedy Aces ellen!

A helyszíni minibajnokságok is sokakat vonzottak: Overwatch, CS:GO, Heroes of the Storm és Rocket League versenyeken vehettek részt a kilátogatók, akik az esport játékok meleltt különféle VR-kütyüket és szimulátorokat próbálgathattak, előadásokon és kvízeken vehettek részt.

Reméljük mindenki kellő élmény gyűjtött a következő állomásig, hiszen kétségünk se legyen, találkozunk még a Real Gamers csapatával a hazai esport egén!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.