A Pixel utazhat Kijevbe, veretlenül nyerték a selejtezőcsoportot!

A Pixel utazhat Kijevbe, veretlenül nyerték a selejtezőcsoportot!

A magyar ötös a közép-európai selejtezőből kvalifikált a világ legjobbjait vendégül látó versenyre.

GODSENT, dignitas, EnVyUs, Astralis és Virtus.pro! Jól csengő lineup igaz? Ilyen sztárcsapatokhoz csatlakozott a Pixel együttese azzal, hogy a közép-európai selejtezőből indulási jogot nyert az október 6-9. tartott WESG offline döntőre Kijevben!

Szerdán két viharoktól és csalási vádaktól sem mentes Bo1-et nyertek meg a Pixeles srácok, ahol megmutatták, komoly esélyesei a másnapi Final Fournak! Jöhetett tehát a Bo3 elődöntő, melyet sima 2:0-val tudtak le. A döntő viszont nem is alakulhatott volna izgalmasabban! A Pixel saját pályáját kínkeserves 16:14-re hozta el, majd az eSuba mapján egy laza 16:6-os verésbe szaladtak bele.

A mindent eldöntő Decider pályán nagy zárkózást kellett mutatni 5:1-ről, de végül a csapat összeszedte magát, a fiatalok pedig eszmétlen frag-fesztivált csaptak:

A második félidőt már 9:6-os előnyben várták DEv-ék, végül 16:10-es győzelmük azt jelentette, hogy a csapat csomagolhat, és utazhat Kijevbe a WESG európai döntőjére! Egy ilyen siker már nagyon ráfért a magyar CS:GO és esport világra, a mérkőzés utáni interjúban a srácok sem tudták palástolni boldogságukat, az egész csapatot mikrofonvégre kaptuk!

Október 6 és 9 között tehát garantáltan nem maradtok le a Pixel kijevi túrájáról, ezúton is gratulálunk a srácoknak a szép eredményhez!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!