WoT: Egy meccsre két magyar a WGL európai régiós döntőjétől!

WoT: Egy meccsre két magyar a WGL európai régiós döntőjétől!

A GoHardnak a nála papíron erősebb Oops - TGH-t kellene legyőznie ahhoz, hogy utazhassanak Katowicébe.

Október 23-án rendezik a Wargaming.net League 2016/2017-es évad első szezonjának európai regionális döntőjét nem is akármilyen helyszínen: Katowicében, az európai esport egyik fellegvárában! A döntőre kijutó legjobb 4 csapat között már biztosan ott van a csoportkört veretlenül záró DiNG és a lengyel nemzetiségű UTOPIA.

A maradék két helyért az online rájátszási szakaszban az Oops – The Tough Giraffes, Kazna Kru, Swift és a magyar érintettségű GoHard csapata száll harcba. Az online szakaszban 6. helyen végző GoHard-ot két magyar játékos is erősíti; Wagner „kajzoo” Erik és Nagy „suxika” Sándor Péter, ellenfelük a jelenlegi 3. helyen álló Oops – TTG lesz.

WGL ágrajz

Arról, hogy a GoHard mit gondol erről a mérkőzésről, hogyan látják saját esélyeiket, illetve hogyan készülnek rá, kajzoo így nyilatkozott:

"Az Oops az egyetlen olyan ellenfél a csapatunk számára, akivel a játékstílusunk nem "kompatibilis". Nem spotra játszanak, hanem véletlenszerűen betolnak egy oldalt és vagy bejön, vagy nem. Egy hetünk volt készülni a meccsre, hétköznaponként egy, szombat-vasárnap pedig két tréninggel készülünk. Én személy szerint bizakodó vagyok, mert ez most más formula lesz számukra. Bo13-as lesz a mérkőzés, ami annyit jelent, hogy 7 kört kell hozni a 13-ból a győzelemért. Bízom benne, hogy a sok edzés, illetve taktikai megbeszélés előnyünkre szolgál."

A GoHard csatájára október 2-án, 16:00 órakor kerül majd sor, amit természetesen figyelemmel kísérhettek a WGL hivatalos twitch csatornáján.

Watch live video from wgl_en on www.twitch.tv

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Képek: bit-tech, ESL

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.