DeadFox és a HellRaisers a világ legjobbjai ellen

DeadFox és a HellRaisers a világ legjobbjai ellen

Jövő héten rajtol az Epicenter 500 000 dolláros versenye, de hogy ki az esélyes, azt egyelőre lehetetlen lenne megmondani.

Hatalmas tétért utaznak Oroszországba a világ legjobbjai, a több CS:GO csapat tulajdonjogát birtokló Alisher Usmanov ugyanis egyszer csak úgy döntött, rendez egy 500 000 dolláros versenyt, ahol tényleg csak a világ legjobbjai szerepelhetnek.

Meghívta tehát az SK, VP, Na'Vi, G2, fnatic és NiP együtteseit, melléjük pedig a kvalifikációk során csatlakozott a dignitas, és a DeadFox-szal felálló HellRaisers is! A magyar AWP-s a győztes kvalifikáció után még nyilatkozott is nekünk:

A napokban nyilvánosságra kerültek a csoportbeosztások is, a HR pedig az elképzelhető legnehezebb csoportba került!

A NiP pyth sérülése miatt még mindig beugróval játszik, és bár remek formában vannak a svédek, a HR már a StarLadder döntőjén is meg tudta szorongatni őket, és akkor DeadFox még nem is játszott a csapattal!

A G2 újabban pocsék formában, ezt shox is bavallotta. Vélhetően lemaradnak az ESL Pro League döntőjéről és New Yorkból is győztes meccs nélkül távoztak.

A Na'Vi ellen a HellRaisers már bizonyított, nem is olyan régen, akkor sima 2:0-val küldték le őket a pályáról.

A dignitas ellen szintén szoros meccset játszott a HR, ahol ráadásul DeadFox volt a legjobb formában!

Ők lettek volna a "nem olyan nehéz" ellenfelek, ezzel szemben a HR a kétszeres Major győztes SK-t, a DreamHack és ELEAGUE címvédő VP-t és a Major győztesekkel felálló megújult fnaticot kapta ellenfélnek! Még szerencse, hogy a csoportból mindenki továbbjut majd!

A három csoportmeccset hétfőn, kedden és szerdán tartják a résztvevőknek, aztán két nap szünet városnézéssel és készüléssel, aztán szombaton jönnek a negyeddöntők, vasárnap pedig a finálé, az elődöntők és a nagydöntő képében!

Már most nagyon izgulunk DeadFox-ért, akinek a meccseit természetesen élőben, magyar kommentárral nézhetitek majd. Időpontok hamarosan, figyeljétek az oldalt a friss infókért!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!