Új ötödik a Fury Gamingnél, de több csere már nem fér bele

Új ötödik a Fury Gamingnél, de több csere már nem fér bele

A csapat már két játékost is lecserélt a kvalizott együttesből, több változtatást már nem engednek a Lenovo szabályai.

A Fury Gaming (akkori nevén eMpathy eSports White) szép sikereket ért el az év elején: bejutottak a SEC nemzetközi csoportkörébe és az első adandó alkalommal kiharcolták a budapesti offline döntőbe kerülést a Lenovo Y-kupán. Akkor még a pRaZz1n, hMk, er9k, gbk és 0lEk ötössel.

Azóta gbk helyére Bal1 érkezett, 0lEket pedig FIFI váltotta, az új csapat pedig meg sem állt az ICL nagydöntőjéig! Most azonban újabb forgatás következett a csapaton belül, ebből a posztból pedig arra következtethetünk, nem éppen egyhangú volt a döntés:

Az új ötödik végül bzt lett, aki Bal1 helyére érkezik Fury Gaminghez, a csapat riflere hMk így kommentálta a játékoscserét:

"Az ingame viselkedés miatt döntöttünk így, viszont teljesen korrekten váltunk el! Bal1 remélem támogatni fog minket a jövőben is, úgy néz ki, még a Lenovo döntőre is eljön szurkolni a csapatnak! És ki tudja, ha úgy adja a helyzet elképzelhető, hogy játszunk majd még egy lineupban!"

Ha már Lenovo döntő, azt azért jegyezzük meg, hogy a Fury az Astralis-hoz hasonló cipőben jár, hiszen a kvalizott csapatból legalább három embernek lineupban kell amradni a döntőn is, így újabb csere már nem fér bele pRaZz1n-éknak! És hogy miért pont bzt-re esett a választásuk?

"Nagyon motivált, sok ideje van a játékra és nagyon beton playa!" - mondta hMk az új csapattársról, azt hiszem több kérdésünk nem is lehet!

Természetesen Bal1-t is megkerestük a váltás kapcsán, aki mélyebb betekintést engedett az elválás okaiba:

"Én máshogy gondoltam ezt az egész készülés, gyakorlás dolgot, mint a többiek. Szerintem ez a freezetime-ban kitaláljuk a kört stílus nem működik a jobb csapatok ellen, arra a szintre ahova tartozni szeretnénk begyakorolt köröket kell csinálni. Hogy tudja mindenki mi, fog történni, tudjuk a mapot kontrollálni. Ott legyen a flash-ek, smoke-ok és molók ahol lenniük kell. Nekem egyébként is van egy stílusom, ha nem úgy alakul minden, ahogy kellene, vagy nincs meg a stabilitás a taktikában, akkor hamar "rage-elek" és veszekedés lesz a vége. Más volt a csapat és az én elképzelésem, más stílusban képzeljük el a CS-t. Nekem inkább a taktikai fegyelem, náluk az imprózás dominál, így inkább külön folytatjuk."

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!