Veszélyben az Astralis legendás rangja a Majoron!

Veszélyben az Astralis legendás rangja a Majoron!

A sok beugró visszaüthet az Astralisnak, a Valve már egy cserét sem enged!

Az Astralis szinte lehetetlen körülmények között harcolta ki a Top8-ba jutást a kölni Majoron, de valahogy csak megcsinálták! Kjaerbye és dupreeh helyére is beugrót kellett szervezni, előbbi helyett gla1ve játszott, míg utóbbit a csapat coach-a zonic helyettesítette. Így az Astralis legendás rankot elérő együtteséből csak hárman tekinthetőek valódi csapattagnak: dev1ce, karrigan és Xyp9x.

Ezzel önmagában semmi gond nincs, de a fnatic példáján okulva megtanultuk, hogy egy legendás team csak akkor tarthatja meg az automatikus Major meghívót, ha legalább három tag egyezik a Top8-ba jutó csapattal. Ezért kell az új fnaticnak egészen a Minorról indulnia, míg a GODSENT ajándékba kapta a legendás meghívást 2017 első Majorjára. A Valve a HLTV megkeresésére reagálva elmondta, ez alól az Astralis sem kivétel!

De vissza az Astralishoz, akik ha akár egyet is cserélnek a dev1ce, karrigan és Xyp9x trióból, máris nincs meg a három ember, és bukják a legendás rankot. Márpedig jelenleg ez a helyzet, zonic javaslatára ugyanis karrigan kispadra került, helyette a mindösszesen 16 éves, teljesen ismeretlen dán NoTaN1dgl játszik beugróként. Egyelőre nem túl hatékonyan:

Ha tehát ez marad az Astralis lineupja, akkor a Minor kvalifikációtól kell indulnia a csapatnak, és egyáltalán nem biztos, hogy ott lesznek a Majoron.

Ha zonic újra egeret ragad és játékosoként segíti a csapatot, akkor minden rendben, megmarad a legendás rang.

Szóba kerülhet még ugye gla1ve, ám csak akkor, ha a Heroic színeiben nem lép pályára a Minoron.

Kézenfekvő megoldás lehet még, hogy a Majorig rendezik a sorokat és visszahívják karrigant, akire irányítóként is nagy szüksége van a csapatnak.

Egyelőre az Astralis tervei nem ismertek, de reméljük hamarosan megoldódik Európa egyik legjobb csapatának kálváriája!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!