DeadFox már biztosan ott lesz a Minoron, meghívót kapott a HR

DeadFox már biztosan ott lesz a Minoron, meghívót kapott a HR

Már most alig várjuk a bukaresti rendezvényt, ahonnan két csapat egyenesen Atlantába kvalizza magát.

Ahogy már megírtuk, két meghívott csapatra még lehetett számítani a fnatic-Heroic páros mellett. A szerencsés kiválasztottak pedig az utóbbi időben remek teljesítményt mutató HellRaisers és a Space Soldiers, akik teljesen megérdemelten kapták a meghívót. A tegnapi szomorú HellRaisers hír után tehát íme egy sokkal vidámabb bejelentés:

A DeadFoxot is soraiban tudó HR magabiztos játékkal kijutott az EPICENTER moszkvai döntőjére, és az ESL Pro League-ben is helytállt Európa legjobb csapatai ellen. Meghívták őket az Acer Predator Masters-re is (ami pont üti a Minort, de valamit majd csak kitalálnak), így mozgalmas szezonzáró vár a csapatra.

A Space Soldiers szintén jó szériát fut, sztárjátékosuk XANTARES vezérletével csak úgy szárnyal a csapat. Nyáron megnyerték az ASUS ROG nyári rendezvényét, nemrég a WESG régiós döntőjén is győztek, így utazhatnak Kínába, valamint a csapat három tagja a török válogatottal behúzta a VB-döntőt!

A fennmaradt négy helyre bárki odaérhet, a nyílt kvalifikáción 512 csapat számára tartanak fent helyet, eddig közel 200 nevező már regisztrált is a versenyre! Epsilon, ENCE, LDLC és még sorolhatnánk a neves külföldi résztvevőket, de nagy örömünkre magyar csapatokat is látunk a listán: GODS, Pixel, redbeaks, myRevenge és még sokan mások!

A nyílt kvali legjobbjai a zárt selejtezőbe jutnak, ahonnan az első két hely máris utazhat a Minorra, ahol DeadFox miatt már biztosan számíthatunk magyar érdekeltségre! Az első nyílt kvalifikációs tornára ITT tudtok jelentkezni.

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!