Kioshima tényleg problémás lehet: úgy tűnik a FaZe-től is elküldik

Kioshima tényleg problémás lehet: úgy tűnik a FaZe-től is elküldik

Gyanús jelek sorakoznak egymás mellett a FaZe háza táján, úgy tűnik változik a csapat felállása.

Gyorsan le is lövöm a poént, a pletykák szerint kioshima távozik a FaZe csapatától, a helyére pedig karrigan érkezik majd. Az irányítóként és második számú AWP-sként bevethető (jelenleg még) Astralis játékos nagy erősítést jelentene a csapatnak, és úgy tűnik kioshima lesz az áldozat, neki kell átadni a helyét karrigannek.

A hír természetesen egyelőre pletyka szintjén mozog, ám elég sok rá utaló jel igazolja, hogy több ez puszta találgatásnál. Például, hogy a csapat RobbaN, a coach segítségével, ám kioshima nélkül gyakorol az utóbbi időben. De az is feltűnt egyeseknek, hogy a FaZe összes tagja, a menedzserek és az edzők is bekövették Karrigant a Twitteren, egyik napról a másikra. Azt pedig pár napja már tudjuk, Karrigan viszonya megromlott a csapattal, miután kispadra ültették a Pro League meccseken.

És akkor ezekről a bejegyzésekről már nem is kell semmit mondanunk, azt hiszem önmagukért beszélnek:

Az esetleges igazolásra napokon belül sor kerülhet tehát, és ha bekövetkezik, kíváncsian várjuk, vajon mi lesz kioshima sorsa. Lehet, már készítik is neki a helyet az egyik francia csapatban?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!