Beigazolódott a pletyka, kioshima-t kirúgták a FaZe-ből!

Beigazolódott a pletyka, kioshima-t kirúgták a FaZe-ből!

A csapat lecsapott az Astralis-nál kegyvesztetté vált karriganra, a francia játékosnak így nem maradt hely a kezdőben.

Ahogy azt korábban már megírtuk, kioshima és karrigan cseréje már egy ideje a levegőben lógott, ám egészen eddig pletyka szintjén kezelték csak a történetet. Mostanra azonban a résztvevők visszaigazolták a hírt, az Astralis egykori irányítója immár a FaZe játékosa lett!

Karrigan azután döntött a váltás mellett, hogy a dán csapat kispadra ültette, amivel saját Major szereplését is veszélybe sodorta. Karrigannek nem ízlett a cserejátékos szerep, így elfogadta a FaZe ajánlatát. Ennek persze kioshima nem annyira örült, hiszen a dán irányító az ő helyére került a csapaton belül.

A FaZe ezzel egy több nemzetiségből álló, de északi játékosokra építő lineupot hozott össze, az aizy, karrigan, allu, rain és jkaem ötösre építve. Mikor először összeállt az együttes, még svéd-belga-norvég és portugál játékosok alkották, mostanra a norvég-dán-finn felállásra váltottak.

Az eredményekkel az utóbbi időben adós maradt a csapat, de év végén még javíthatnak, jön az ELEAGUE csoportköre és az ESL Pro League döntője, kíváncsian várjuk, mire megy az új ötös a kiegyenlített nemzetközi mezőnyben!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!