Érik az FNX-felps csere, FalleN már keresztülnéz csapattársán - VIDEÓ

Érik az FNX-felps csere, FalleN már keresztülnéz csapattársán - VIDEÓ

FalleN egy interjúban már panaszkodott a csapat belső problémáira, most úgy tűnik megvan, kik között húzódik feszültség!

Az utóbbi idők online és LAN kudarcai, a világranglistán való visszaesés és a pocsék Epicenter rajt úgy tűnik még a régi bajtársakat is egymás ellen fordította az SK-ban.

FalleN egy interjúban kifejtette: "A csapatnak belső problémái vannak. Olyan összeférhetetlenségek, melyeknek nem lenne helye ezen a szinten. Az ilyen konfliktusok megtörik a csapatszellemet, és ha az elvész, oda a motiváció is!"

A HellRaisers elleni meccs megnyerése után, hála a helyszíni operatőröknek tisztán látszik, kik között húzódhat a konfliktus! Mindenki pacsizik mindenkivel, de FalleN és FNX annak ellenére, hogy egymás mellett ülnek, még csak egymásra se néznek a győzelem után. Pacsi és gratuláció fel se merült, elég hűvös kettőjük viszonya, márpedig a csapat kapitányával nem túl taktikus dolog ujjat húzni:

A jól értesültek pedig nem csak intő jelnek veszik a látottakat, egyenesen úgy vélik, FNX távozik az együttestől. Sőt, állítólag már a helyettes is megvan!

Az Epicenter végéig biztosan nem lesz változás, de a verseny után bőven elképzelhető, hiszen jönnek az ELEAGUE csoportmeccsei és az ESL Pro League döntő, ha valamikor, akkor a következő napokban kell lépniük, ahogy a FaZe is tette kioshima kirúgásával!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!