DeadFox mégis ott lehet a Pro League döntőjén Brazíliában, mutatjuk hogyan

DeadFox mégis ott lehet a Pro League döntőjén Brazíliában, mutatjuk hogyan

Bár a HellRaisers csak 11. lett, most felcsillant a remény a kijutásra.

Az Epicenter fáradalmai, magánéleti gondok és a brazil állapotok miatt több csapat is visszamondta az ESL Pro League döntőjén való szereplést!

Méghozzá nem is akárkik, három hatalmas esélyes szinte egy napon jelentette be, nem kíván részt venni az október 26 és 30. közötti versenyen.

A fnatic helyére meghívott  Virtus.pro és Na'Vi egyike sem vállalta az öt napos versenyt, ami azonban jó hír, hogy a beugróként szóba kerülő csapatok listáján a HellRaisers is szerepel. Egy moszkvai túra után, ahol a csapat egyáltalán nem vallott szégyent, most Brazíliában is bizonyíthatnak, ha a szervezők őket is felkérik. Hiszen bár a csapatok még nem erősítették meg a távolmaradást, a közösségi médiában bőven védhető okok láttak napvilágot.

Dennis első gyermekének születését épp a hétre várják, távollétében a csapat nem akar beugróval érkezni, ráadásul KRIMZ szinte biztosra vett igazolása is tovább bonyolítja a csapat jelenlegi helyzetét.

A Na'Vi és a VP az Epicenter egy hetes küzdelmeire hivatkozva marad távol, illetve a játékosokat a helyi közbiztonság állapota, valamint a zika vírus fokozott jelenléte sem győzte meg arról, ott lenne a helyük Brazíliában. Snax nem is olyan régen már elkapott egy makacs fertőzést verseny közben, úgy tűnik, nem szeretnének újabb egészségügyi kockázatot rejtő helyszínt bevállalni a csapattal.

A VP ráadásul jövő héten megkezdi szereplését az ELEAGUE-ben is, elképzelhető, hogy címvédőként inkább erre az eseményre szeretnének kellőképpen felkészülni. Ugyanebben a csoportban egyébként a NiP is szerepel, reméljük azonban, hogy több csapat már nem szeretné visszamondani a szerdán kezdődő versenyt.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!