Magyar csapattal indul a World of Tanks Major League

Magyar csapattal indul a World of Tanks Major League

Újabb nagyszabású liga indul a tankos szimulátor csapatai számára.

Sokáig a Wargaming.net League volt az egyetlen komolyabb, kimondottan a profiknak fenntartott játszótér, de tavasszal útjára indították az egyelőre még szerény nyereményalappal rendelkező WoT Major League névre hallgató versenysorozatot, ami egyrészt új lehetőségeket nyit meg a profik számára, másrészt kitölti az űrt egy-egy WGL szezon között.

Mi is az a Major League és miben tér el a WGL bajnokságtól?

Leginkább a nevében. A Major League-ben ismerős arcok köszönnek vissza a WGL-ből, így itt az Oops, Out of Range, The Wild Bunch és a WGL-be hetekkel ezelőtt kvalifikált Gunrunners is. Ezen felül lényegesen kisebb a nyereményalap is, hiszen a csapatok összesen 5 000 dolláron és 434 000 goldon osztoznak. Emellett szinte mindenben megegyezik vele. A csapatok itt is a csoportkör alatt szerezhetnek pontokat, majd a legjobb 4 csapat egyenes kiesési rendszerben harcba száll az első helyért.

A WoT Major második szezonja november 8-án kezdődik 10 csapat részvételével, és bár az előző szezonban a legjobb 6 közé jutott GoHard nem vesz részt ebben a szezonban, szerencsére mégis szurkolhatunk magyaroknak, hiszen a teljes egészében magyar játékosok alkotta Trigger sikeresen kvalifikálta magát erre a szezonra.

Arról, hogy mit várnak ettől a szezontól Kovács „Dani2999” Dániel, a Trigger in-game leadere nyilatkozott:

„Szeretnénk minél jobb eredményt elérni a Major League-ben, ha már sikerült bejutni, viszont elég sok erős csapat jutott be! A top 4 lenne elsődlegesen a cél, de ez nem lesz ilyen egyszerű, hisz van két olyan team - név szerint az Oops és az Out of Range - akikkel meg fog gyűlni a bajunk, hisz már régóta együtt játszanak és tapasztaltabbak, mint mi. A többi csapat ellen szerintem több esélyünk van nyerni, de az se lesz olyan egyszerű. A csapatunk először Pushing Daisies néven futott, majd továbbléptünk és most Trigger néven játszunk egy új játékosállománnyal. A gyakorlás, az összeszokás lenne a legfőbb célunk ebben a ligában.”

A magyar csapat első mérkőzését a NotLikeThis ellen november 8-án 21:00 órától élőben is követhetitek Zm0r csatornáján.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.