EU győzelem és cseh dominancia a WGL-ben

Az Absolute Supermacy bemutató mérkőzésén a DiNG, GoHard, Oops és Out of Range játékosokból álló Animals képviselte az EU szervert az orosz bajnok Unity csapata ellen, akiket a Natus Vincere és a HellRaisers játékosai erősítettek. A csaták elképesztően dinamikusak és kiélezettek voltak a legvégéig, de végül az Animals kapta meg a védekezés lehetőségét Cliffen, ahol remek helyezkedéssel sikerült kihúzniuk az idő lejártáig, amivel 3:2-re nyertek a jóval erősebb és tapasztaltabb játékosok alkotta CIS csapat ellen.

Absolute supremacy bemutató

A WGL kvalifikációs bajnokságán sok profi csapat indult, így a LGEND, OoR és TWB is ott voltak a résztvevő csapatok között, de végül mindenki meglepetésére az eSuba nyerte meg a versenyt, így a Gunrunners mellett még egy cseh csapat kap lehetőséget a bizonyításra a következő szezonban, ami egyedülálló a WGL történelmében.

WGL EU Qualifier Finals

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

World of Tanks - Véget ért a Silver League 2. szezonja

A hetekben lezajlott a Golden League európai döntője, valamint sor került az orosz, amerikai és ázsiai döntőre is, de mi történt ezalatt a Silver League-ben? Sikerült a Golden kvalifikáció a magyaroknak?

Ezeket olvastad már ?